Elazığ’da yaşanan olay yürekleri sızlattı. Öz oğlu tarafından sürekli darp edilen kadın cuma günü hastanelik oldu.

 

ŞİDDET GÖREN ANNE HASTANELİK OLDU

Elazığ’da yaşayan bir kadın Cuma günü gece saatlerinde yakınları tarafından Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Öz oğlu tarafından öldüresiye dövülen kadının yüzünde ve vücudunda şişlikler ve morluklar oluştu.

 

BURNU KIRILDI, VÜCUDUNDA YARALANMALAR OLUŞTU

Darp edilen kadın acil serviste hemen tedavi altına alındı. Burnunun kırıldığı belirlenen kadının vücudunda da yaralanmalar olduğu tespit edildi.

DUYARLI BİR VATANDAŞ GÖRÜNTÜYE KAYDETTİ

Hastane polisi saldırıyla ilgili işlemleri başlatırken, yaşlı kadını duyarlı bir vatandaş fark etti. Kadına başından neler geçtiğini soran duyarlı vatandaş o anları kamera kaydına aldı.

 

DEFALARCA ŞİKAYETÇİ OLMUŞ AMA SONUÇ ALAMAMIŞ

Oğlundan defalarca şiddet gördüğünü anlatan kadın, daha önceden şikayette bulunduğu ancak oğlunun serbest bırakıldığını ifade etti.

Yürekleri sızlatan görüntülerde kadın başından geçen tüm olayları hastanenin acil servisinde anlatıyor.

 

ŞİDDET GÖREN KADIN: MAHKEMEYEDE ÇIKMIŞTIM. SERBEST BIRAKTILAR

Elazigsonhaber.com İnternet Haber sitesinin ulaştığı görüntülerde öz oğlundan şiddet gören kadın; “bu şiddeti oğlum yaptı. İki senedir böyle şiddet görüyorum. Ben kaçış yolu aradım. Kadın sığınma evlerine gittim. 3-4 ay kadın sığınma evinde kaldım. Savcılık tutuklama kararı vermedi. Hakimde de şikayet kaydım var. Serbest bırakıyorlar. Şikayetçiyim. Önceden de adliyede benim şikayetim var. Mahkemeye de çıkmıştım. Şikayetçiyim” dedi.

 

EŞİNDEN AYRILMIŞ

Öte yandan; annesini öldüresiye darp eden kişinin daha önce evlendiği iki çocuğu olduğu ancak eşinden bir süre önce ayrıldığı öğrenildi.

 

ELAZIĞ KAMUOYUNUN VİCDANI SIZLADI

Elazığ’da bir anneye yönelik yapılan bu saldırı kamuoyunun büyük tepkisini çekti. Vicdanları yaralayan bu görüntüleri izleyen vatandaşlar, bir kadına en önemlisi de bir anneye bunu yapanın en ağır cezaya çarptırılmasını istedi.

 

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’NIN HAREKETE GEÇMESİ BEKLENİYOR

Elazigsonhaber.com’un ulaştığı bu görüntülerle birlikte Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığının biran önce hareket geçmesi ve öz annesini darp eden saldırgana gerekli cezanın verilmesi bekleniyor.

  

VİDEO