“HİZMETİN KALİTESİNE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

Muhtarlara seslendi, “sizden beklentilerimiz çok yüksek” diyerek “ Burada özelik ile muhtar arkadaşlarıma söylüyorum. Siz seçilmiş kadar kamu görevlisisiniz. Biz ne kadar sorumluysak sorumluluk altındaysak sizde aynı şekilde sorumluluk altındasınız. Bu işi el birliği yapacağız. Yani biz seçilmiş gibi değil değişik kamu hizmetlerinin götürülmesi noktası da kamu personeli gibi göreviniz var. Şöyle tanımlamıştık görev tanımımız. Dolayısıyla hareket ederken kendimizi seçilmiş talep eden gibi görmeyin. Hizmetlerin gerek uygulanması gerek yapılması gerek ise sizden ilgi beklentimiz var. Eksiklikler varsa bunları da bildirin. Hizmetin kalitesine çok önem veriyoruz. Birincisi Hizmetin kalitesine çok önem veriyoruz. İkincisi süresinde tamamlanmasına çok önem veriyoruz. Özellikle mevsiminde yapılması gereken asfalt gibi birinci kat ikinci kat asfalt gibi hizmetlerin zamanında bitirilmesi. İkincisi işin yapılırken iyi denetlenmesi. Hem merkezde hem de ilçelerimizde inşallah ekiplerimizi güçlendiriyoruz. Teknik elemanlar vereceğiz güçlü olacaklar anında hızlı ulaşabilmeleri için hızlı çözüm üretebilmeleri için dolayısı ile yani iş yapılırken muhtarlarımızla ilgileniniz il genel meclisi üyelerimiz teknik personelimiz gelip gidiyor ama muhtarlarımızın birebir işlerle ilgilenmesini özellikle rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

“ÇÖZÜLECEKLERİ MASADA ÇÖZDÜK”

Vali Çetin Oktay Kaldırım, ilgili kurum müdürleri ile birlikte Merkeze Bağlı köy muhtarları ile bir araya gelerek “ İl genel meclis üyelerimiz hepsi buradalar. Toplantımızı yaptık taleplerini aldık isteklerini yaptık. Programda da 2017 de ne yaptım 2018 de ne yapacağız açıkladık. Muhtarlarımızı dineldik. Sonrada diğer ilgili arkadaşlarımıza cevap hakkı verdik. Çözülecekleri masada çözdük” şeklinde konuştu.  

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, merkez ilçe ve köylerde yapılan çalışmalar hakkında Vali Kaldırıma ve muhtarlara bildi verdi.

Sözlerine, “bu sene hizmet yılı olacak” diyerek başladı Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım.

Kaldırım “ İnşallah çok verimli bir yıl olacak. 2017 yılı da çok başarılı bir yıl oldu. Teşekkür ediyoruz emeği geçen herkese. Bitmeyen işimiz kalmadı çok şükür” dedi.

“YAPILAN İŞİ ONARMAK ÇOK ZOR”

Ardından “Kalite birinci önceliğimiz olsun” ifadelerini kullanarak “Kalite birinci önceliğimiz olsun. Ve bu sene çok yoğun iş yapacağız kaliteyi düşürmeyelim daha çok artıralım sonra hepimiz sıkıntı yaşıyoruz.  Yol yıprandı mı veya bir hizmet aksadı mı önce vatandaş size geliyor sonra bize geliyor. Talepler artıyor. Bide yapılan işi onarmak çok zor” diye kaydetti.

“2018 ÇOK BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLAMIŞ OLALIM”

Vali Çetin Oktay Kaldırım, her türlü imkân var ama önemli olan 

Yaptığımız işten kulda razı olsun, Allah’ta razı olsun” diye belirterek “ Bu gün ülkemiz çok değişik kulvarlarda mücadele veriyor. Değişik alanlara yatırımlar yapılıyor ki büyük alanlarda var. Yaptığımız işi anlımızın akı ile yapalım. Kendi işimiz gibi bakalım öyle yapalım. Burada bir seçilmiş gibi değil kamu görevlisi teknik personel gibi hareket edelim. Bu hepimiz hizmeti. Ona göre işlerimiz inşallah en güzel şekilde yapalım. 2018 çok başarılı bir şekilde tamamlamış olalım” diye aktardı.