Büfe İşletmecilerinden Teşekkür Ziyareti

Sözleşmeleri iptal edilen büfeciler, yeniden büfelerine kavuşunca Başkan Top’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Büfe İşletmecilerinden Teşekkür Ziyareti

Sözleşmeleri iptal edilen büfeciler, yeniden büfelerine kavuşunca Başkan Top’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top, hükümetin esnafa faizsiz kredi verilmesinin ardından esnafın rahat bir nefes aldığını belirterek, bankaları işleri zorlaştırmayın diyerek uyardı.

Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top, Başbakanın bu KOSGEB faiz kredi ile ilgili her esnafa 20 bin ile 50 bin arası faizsiz kredi vereceğini açıkladı.  Top konuşmasına şöyle devam etti: "Biz bu anlamda odamız da yaklaşık 400 üzerinde bir dosya hazırladık. Gece gündüz çalıştık ancak faizsiz kredisin de faydalanan esnaf sayımız çok fazla oldu. Bunun ile ilgili bankalara şunu söylemek istiyorum. Önceden sokak sokak gezerek kredi kartı dağıtıyordunuz, şimdi neden bu işlemin bu kadar zorlaştı anlamış değilim.

Bundan faydalanan esnaflarımız özelikle bizleri aradılar. Çok mutlu ve memnun olduklarını, rahatladıklarını dua ettiklerini, işlerinin düzeldiğini bizlere belirttiler. Büfecilerimiz ile ilgili sıkıntılar da vardı. Bunların sözleşmeleri bitmişti. Yeni belediye başkanımız göreve geldikten sonra bu sözleşmenin hepsini tamamen iptal etmişti. Tamamen yeniden ihale açacaklarını belirtmişlerdi. Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile çok mücadele verdik. Ben bu anlamda belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Mücadelemiz sonunda tekrar esnaflarımızın haklarını teslim etti. Bugün de bu arkadaşlarımız teşekkür amaçlı gelmişler. Bunlar tatbikîde bizim görevimizdi. Yapmamız gerekirdi. Ben esnaf kardeşlerimiz dertlerine dert edinen bir insanım. İnanın sabah geliyorduk, burada büfecilerin sorunlarına ne yapabiliriz? diye çözüm bulmaya çalşıyorduk. Bundan sonra da sürekli esnafların yanında olacağım." 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 15:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137