TBMM Eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç çeşitli programlara katılmak üzere Elazığ’a geldi.

Bülent Arınç’ı Elazığ Havalimanı’nda Elazığ Vali Yardımcısı Uhut Emre Koyucu, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve bazı kurum müdürleri karşıladı.

ARINÇ: GELİŞİMİN SİYASİ HİÇBİR AMACI YOK

TBMM Eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç,  Elazığ Havalimanı’nda açıklama yaptı. Arınç, “Fırsat buldukça geliyorum. Çünkü çocukluğum bu güzel şehirde geçti. 1954 ile 1959 sonu arasında. Sonra her fırsat bulduğumda Elazığ’a geldim. Belediye Başkanımızı ziyaret edeceğim. Öğleden sonra da yine Elazığ’daki dostlarımızla bir çay içimi beraber olacağız ve tekrar uçakla döneceğim” dedi.

ARINÇ: ELAZIĞ MÜBAREK BİR YER, GÜZEL BİR YER

Gelişinin siyasi hiçbir amacının olmadığını vurgulayan Bülent Arınç, “Gelişimin siyasi hiçbir amacı yok. Çünkü artık siyasi bir kişilik de değilim. Ama burada geçmişten bu yana il başkanlarımız, milletvekillerimiz, ticaretle uğraşan arkadaşlarımız, belki de emekli olmuş insanlarımız var. Elazığ mübarek bir yer, güzel bir yer. Her geldiğimde Harput’u ziyaret ederim. Bu sefer fırsat bulacak mıyım bilmiyorum. Bütün Elazığ’a buradan kalbi selamlarımı gönderiyorum. Elazığ’ın selameti için, iyiliği için her zaman duacıyız. En son belediye başkanımız Mücahit Yanılmaz zamanında da Elazığ’ı ziyaret etmiştim. Yeni seçilen Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nı da yarın kısmet olursa ziyaret edeceğim. Herkese çok selam” ifadelerini kullandı.

HABER: SITKI TAŞEL