Elazığlı hemşerimiz sanatçı Bülent Serttaş memleketine geldi ve Kahraman Şehidimiz Fethi Sekini mezarı başında ziyaret etti. Ziyareti esnasında Serttaş’a İş adamı Aziz Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç ve basın mensupları eşlik etti.

Fethi Sekin’in çok değerli olduğunu söyleyen Bülent Serttaş, “ Ben buraya kadar gelmişken, gelip bu adamı görmeden gidersem gerçekten ben vefasızım, hayırsızım. Daha annemin ve babamın mezarına gitmeden bu kardeşime geldim. Mekanı cennet olsun. Mutluyuz ve gururluyuz böyle bir hemşerimiz olduğundan” ifadelerini kullanan Bülent Serttaş röportaj esnasında ağlamamak için kendini zor tuttu.  

Azim Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Çelik ise yaptığı açıklamada, “Hemşehrimiz ile gurur duyuyoruz, Mekânı cennet olsun. Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullanırken Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç’te, “Bu bayrağın toprağa düşmemesi için canını toprağa veren şerefli insanlardan birinin huzurundayız. Hassasiyetimizi göstermemiz lazım. Bu bayrak için canını veren bu insanları her daim diri tutmamız lazım. Ailelerinin yanında olmamız lazım” dedi.