Bulut, AK Partinin 17. Yılı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Adalet ve Kalkınma Partisi Elazığ Milletvekili ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Bulut, AK Partisi’nin 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Bulut, AK Partinin 17. Yılı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

AK Partinin kurulduğu günden itibaren Genel Başkanımız ve aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, halkımızın büyük bir sevgisi ve teveccühü ile önemli başarılara imza attığını vurgulayan Milletvekili Metin Bulut, AK Partinin sadece Türkiye siyasetine değil dünya siyasetine damga vurduğunu belirtti.

 METİN BULUT “17. YIL DÖNÜMÜNÜN ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”

“Halkın hizmetkarı olmak” ilkesiyle yola çıkan AK Parti siyasi hareketinin geçen bu 17 yılda ulaşımdan, sağlığa, savunma sanayisinden ekonomik kalkınma ve devasa projelere kadar bir çok alanda önemli hizmetlere imza attığının altını çizen Bulut: “Adı her ne kadar Gezi Olayları,  17-25 Aralık Operasyonları,15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ve Ekonomik Savaş” gibi farklı isimlerde olsa da, özellikle dış güçler tarafından halkın iradesine defalarca ket vurulmaya çalışılmış ancak aziz milletimizin desteği ve liderimiz Genel Başkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu sayesinde bu kişiler emellerine ulaşmakta başarılı olamamışlardır. Bu vesileyle partimizin kuruluşunun 17. Yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, bugüne kadar partimizin her kademesinde görev almış ve halen görevlerini yürüten teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, AK Parti siyasi hareketinin halkımıza ulaşmasında hayatını kaybeden dava arkadaşlarımızı rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2018, 13:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
sarp
sarp - 6 yıl Önce

konuyla alakasız ama,bizim stad işi noldu?

SIRADAKİ HABER

banner137