Anayasa değişikliğine ilişkin yapılacak halk oylaması öncesinde Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut’un seçim gezileri devam ediyor. Et Üreticileri Birliğini ziyaret eden Milletvekili Bulut, ayrıca Hürriyet Caddesi’ndeki esnafları da gezdi.

Milletvekili Bulut’un seçim gezileri kapsamındaki durağı Et Üreticileri Birliği oldu. Metin Bulut’u birlik üyeleri karşıladı. Birlik Üyesi Mehmet Çiçek, besiciler olarak anayasa değişikliğine destek olacaklarını söyleyerek, “Bir hafta sonra yapılacak olana Anayasa oylamasının milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Biz besiciler olarak her zaman reisimizin yanında olduk” dedi.

“TÜRKİYE’DEKİ KAZANIMLARI SİZLERİN DESTEĞİYLE TEMİNAT ALTINA ALACAĞIZ”

Milletvekili Metin Bulut ise değişikliğin bir rejim değişikliği olmadığını hatırlattı. Bulut, “Bugüne kadar nasıl destek olduysanız eminim ki bu seçimde de aynı şekilde destek olacaksınız. Bugüne kadar yeni Türkiye’yi sizinle birlikte nasıl inşa ettiysek, bundan sonra da bu inşa ettiğimiz Türkiye’deki kazanımların hepsini sizden aldığımız destekle hep birlikte teminat altına alacağız” diye konuştu.

Milletvekili Bulut daha sonra esnaf gezileri yaptı. Hürriyet Caddesi esnaflarını ziyaret eden Milletvekili Bulut, esnaflardan destek istedi.

“ELAZIĞ TARİHİ BİR OY ALACAK”

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Metin Bulut yaptığı açıklamada, vatandaşın anayasa değişikliği konusunda kafasındakilerin net olduğunu kaydetti. Bulut, “Vatandaşların bu değişikliğe bizden daha çok inanmış olduklarını, bizden daha bilinçli olduklarını görüyoruz. Elazığ inşallah tarihi bir oy alacak. Elazığ almış aldığı oyla birlikte Türkiye’de yüzde 10’luk dilime girecektir diye düşünüyorum. 17 Nisan’da da inşallah Türkiye’nin gelişimine kalkınmasına, hızlı ilerlemesine katkı sağladığımız için çok mutlu olacağız” ifadelerini kullandı.