Bulut: Hükümet Konağı ve Adliye Binası İlçemize Hayırlı Olsun

Ak Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Karakoçan’a Hükümet Konağı ve Adliye Binasının inşasına başlayacağını duyurdu.

Bulut: Hükümet Konağı ve Adliye Binası İlçemize Hayırlı Olsun

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba ve Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım İle birlikte İçişleri Bakanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarette bakanlık temsilcileri ile Karakoçan Hükümet Konağı ve Adliye Binası yapımı görüşüldü.

Görüşmenin detaylarını sosyal medya hesabından duyuran Bulut, Karakoçan ilçesine hükümet konağı ve adliye binası yapımının sözünü aldıklarını ifade etti.

BULUT: İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Bulut paylaşımında ‘’Karakoçan Belediye Başkanımız Ayhan Akbaba ve İl Başkanımız Şerafettin Yıldırım ile birlikte İçişleri Bakanlığımızla yaptığımız görüşme sonucunda: “Bu yıl içerisinde Karakoçan Hükümet Konağı ve Adliye Binasının inşasına başlıyoruz.” İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2021, 16:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sivriceli
Sivriceli - 3 yıl Önce

Tabii bu diğer ilçeler de size oy vermiyor değil mi ne hikmetse herşey Palu Karakoçana yapılıyor Baskil Keban arıcak Alacakaya ağın köy olmuş haklısınız bunlar size kürek çeksin

Bekir
Bekir - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun.

Ahmet çavuş
Ahmet çavuş - 3 yıl Önce

Rant nerde varsa AKP liler orda

Sami
Sami - 3 yıl Önce

Yav metin beg sen ne desen ne etsen de boş senin ne olduğunu niyetinin halis olmadığını ne rantlar sağladığını neden ve nasıl vekil olduğunu herkes bili. İnşallah bir an önce düşersin memleketin yakasından yedigininde hesabı sorulur

SIRADAKİ HABER

banner137