AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut,  Elazığ’da meydana gelen deprem sonrasında başlayan konut inşaatlarının sona ermesiyle Elazığ’ın farkı bir güzelliğe bürüneceğini söyledi.

Yaşanan afet sonrasında kısa sürede konutların yükselmesinin önemine değinene Metin bulut:” insanlar artık Elazığ’daki depremi görmek için değil yapılan yeni konutları ve bu güzellikleri görmek için gelecektir” dedi.

BULUT: , ELAZIĞ’DA YAPILAN YENİ BİNALARI VE YAPILAN YENİ GÜZELLİKLERİ GÖRMEK İÇİN GELECEKLER

Milletvekili Metin Bulut, “Bugün Allah’a hamt olsun ki hem başımızda çok güçlü bir lider güçlü bir genel başkan, Cumhurbaşkanımızla güçlü bir hükümet var. Öyle olunca vatandaşlarımızın yarasını da çok güçlü bir şekilde sarabiliyoruz. Tabi morali de ihmal etmemek lazım. Bizim yaptığımız şeyler kadar moral ve motivasyona da çok ihtiyacımız var. TOKİ düşünmüş bir film platosu Seksenler Dizisi’nin film platosunu burada yapmış. Birkaç bölüm çekildi, birkaç bölümde çekilecek. Böyle olunca moral buluyorsunuz. Bunu artık bu saatten sonra genişletmek bize düşer. Elazığ Belediye’mizin de bu konuyla alakalı bir takım düşüncelerinin olduğunu biliyorum. İnşallah bunu da büyütünce çok yakın bir zamanda inşallah önümüzdeki yıl bahar aylarında artık insanlar Elazığ’daki depremi görmek için değil, Elazığ’da yapılan yeni binaları ve yapılan yeni güzellikleri görmek için gelecek” ifadelerini kullandı.

BULUT: PEK ÇOK ŞEYLE AYNI ANDA MÜCADELE ETTİK

Milletvekili Bulut, “Biz bu esnada bu kadar zorluğa rağmen pandemi yaşandı, deprem yaşadık ama hakikatten durmadık, duraksamadık. Diğer alanlarda da yapılması gereken, takip edilmesi gereken ne kadar iş varsa onları takip etmek istedik. Bir yandan sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmek istedik. Bir tandan Kömürhan’ın bitmesi için elimizden geleni yaptık. Bir yandan stadyumun zamanında teslim edilebilmesi için elimizden geleni yaptık, bir yandan spor tesislerinin yapılabilmesi için elimizden geleni yaptık. Takip ettik. Çünkü hayat sadece bir şeyden ibaret değil. Bir şeyi ıskaladığınızda onunla alakalı zaman kaybını bir daha geri getiremiyorsunuz. En kıymetli şey zaman. Bunu eş zamanlı olarak belki  çok bölündük, çok parçalandık ama pek çok şeyle aynı anda mücadele ettik” şeklinde konuştu.