Bulut: Müşavirlik Hizmetlerine Tedbirlerimizde Devam Ediyoruz

Medya grubumuzu ziyaret eden Mali Müşavir Fırat Bulut, koronavirisü tedbirleri kapsamında riayet ederek, çalışmalara müşavirlerin devam ettiğini söyledi. Yaşanan süreçte iş yüklerinin arttığını ifade eden Bulut, mükelleflere çağrıda da bulundu.

Bulut: Müşavirlik Hizmetlerine Tedbirlerimizde Devam Ediyoruz

Korona virüs tedbirleri kapsamında işletmelerin mali işlemleri müşavirler tarafından yapılmaya devam ediyor.

Mali Müşavir Fırat Bulut, müşavirler olarak yaşana süreçte sıkıntı çektiklerini belirterek, tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Bulut, mükelleflerden duyarlı olmalarını da istedi.

BULUT: YÜKÜMÜZ ÇOK AĞIR

Mali Müşavir Fırat Bulut “Biz mali müşavirler olarak büyük sıkıntılar içerisindeyiz. Bazı yerler kısmen kapandı ama mali müşavirlik hiçbir zaman kapanmadı hiç zaman da kapanmayacaklar. Ne zaman ki bu müşterilerimizin yada mükelleflerimizin banka olan KOSGEB kredileri ile ilgili bütün yük mali müşavirlerin sırtında. Şimdi artık vatandaşımızın bu inşaat sektörü canlanma yaparken virüs gelince tamamen durdu. Bu nedenle bizde mali müşavirleri olarak elimizden gelen tedbirleri alıyoruz.  Ama yükümüz çok ağır özellikle vergi dairelerine, SGK’ya olan borçlardan dolayı sürekli internet üzeri müracaatlarımız var ancak sıkıntılarımız büyük mükelleflerimizde bu konuda duyarlı olmasını bekliyoruz” diye kaydetti.

Bulut, mükelleflerin KOSGEB ve banka kredileri ile ilgili internet üzerinden belge alabileceklerini de anımsattı.

Fırat Bulut,müşavirlik ücretlerinde de sıkıntı yaşadıklarını kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137