AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Milletvekili Bulut, Başkan Şerifoğulları ve İl Başkanı Yıldırım, Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya geldiler.

Sanayi Sitesi esnaflarının sorunlarını dinleyerek çözüm bulma noktasında istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

BULUT: SİTESİMİZİN ESNAF TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİK

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifroğulları’nın ve İl Başkanımız Sayın Şerafettin Yıldırım’ın katılımı ile sanayi sitesimizin esnaf temsilcileriyle bir araya geldik” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: ÇALIŞMALAR HAKKINDA DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDUK

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Milletvekilimiz Sayın Metin Bulut ve İl Başkanımız Sayın Şerafettin Yıldırım ile birlikte Sanayi Sitesi esnaflarımızla bir araya gelerek Sanayi Sitemiz hakkında sohbet edip yapacağımız çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

YILDIRIM: İSTİŞARE TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da, “Milletvekilimiz Sayın Metin Bulut ve Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifroğulları ile birlikte Sanayi Sitesi Esnaf Temsilcilerimizle istişare toplantımızı gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.