AK parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut bir takım ziyaretlerde bulundu.

MADEN İLÇESİ ZİYARETİ

Milletvekili Bulut’un ilçe ve köy ziyaretlerinin ilk durağı Maden Kızıltepe köyü oldu.

Köy Sakinleri ve muhtarların sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Metin Bulut’a İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş,Tarım ve Orman Müdürü Turan Karahan ve ETSO Başkanı Asilhan Arslan ve Maden ve Alacakaya ilçeleri İl genel meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Sekmen’de eşlik etti.

SEKMEN: TOPLANTIMIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN

AK parti Maden İlçe Başkanı Ramazan Sekmen, “Sayın vekilimiz şu anda bizim ve muhtarlarımızın sorunlarını dinlemek için burada. Genel Sekreterimiz de burada. Toplantımız hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

BULUT: BİR TAKIM BİLGİLER ALACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Bu bir istişare toplantısı. İnşallah bölgeyi değerlendireceğiz. Muhtarlarımızdan köyleriyle alakalı sıkıntıları alacağız. İl genel meclis üyemiz burada Cuma Telçeken ona da teşekkür ediyorum. Ondan da bölge hakkında bölge hakkında bir takım bilgiler alacağız. Ondan sonra inşallah toplantımızı sonlandıracağız” ifadelerini kullandı.

TELÇEKEN: ASFALT İHTİYACI OLAN YERLER VAR

Maden Bağımsız İl Genel Meclisi Üyesi Cuma Telçeken, “Asfaltımız 2020-2021 programları arasında 5 yılık stratejik planda olmadığı ama çok acil Çayır Köy, Topaluşağı ve Kayalar Köyümüzün acilen asfalt ihtiyaçlarının var olduğunu, özel idarenin kısıtlı olduğunu be bir şekilde 2020 programında köye para aktarırsanız hiç olmazsa bir köyümüzü 2021 diğer köyümüzü de 2020 programında değerlendirelim” dedi.

KARAHAN: BİRAZ AKSADI AMA İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE BU OLACAK

Tarım ve Orman Müdürü Turan Karahan, “Birçok proje hazırladık ve bu projelerin odağına fasulye, beyaz nohut ve çileği koyduk. Bu yapmış olduğumuz çalışmalar içerisinde şu anda DAP Kalkında prosejinde değerlendirme aşamasında olan bakliyat paketleme tesisi için sayın vekilimin de bilgisi var. Sağ olsun ilgili başkanı da aradı. Desteklenmesi için kendisine talimat da verdi. Ancak bütçelerle ilgili bazı sıkıntılar var. Dolayısıyla biraz aksadı ama inşallah önümüzdeki süreçte bu olacak” diye konuştu.

Daha sonra Plaj Köyüne geçen Metin Bulut ve beraberindekiler, köy sakinleri ile bir araya geldi.

Ardından Maden Soğuk su tesislerine geçen Bulut, seyir halinde olan ve dinlenen vatandaşlarla bir araya geldi.

ALACAKAYA İLÇESİ ZİYARETİ

Daha sonra Alacakaya ilçesine geçen Metin Bulut ve beraberindekiler Maden-Alacakaya arasındaki güvenlik ve korucu bölgesinde görev yapanları da ziyaret etti.

Alacakaya ilçesinde belediye başkanı Başaran Yaşlı tarafından karışlanan Metin Bulut ve beraberindekiler, ilçede yapımı tamamlanan çok amaçlı salonu gezdi.

YAŞLI: SİZLER DESTEĞİNİZİ İLÇEMİZDEN EKSİK ETMEDİNİZ

Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, “Pandemi süreci yaşadık, deprem süreci yaşadık ama kesinlikle ve kesinlikle desteğinizi hğiçbir zaman eksik etmediniz siz ve diğer değerli milletvekillerimiz. İçişleri ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız başta olmak üzere ve tabi ki en başında sürücü önderimiz, genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde sizler desteğinizi ilçemizden eksik etmediniz” diye ifade etti.

BULUT: BİR ŞEYLERİN ÜRETİLİYOR OLMASINI GÖRMEKTEN DOLAYI ÇOK HAZ ALDIĞIMI İFADE ETMEK İSTİYORUM

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut’ta, “Bir yandan uluslararası arenada mücadele bir yandan Suriye’de mücadele ederken bir yandan Libya’da mücadele ederken bir yandan pandemi ile mücadele ederken, Elazığ üzerinde depremle mücadele ederken bir yandan da durmadan bir şeylerin üretiliyor olmasını görmekten dolayı çok haz aldığımı ifade etmek istiyorum. Bundan dolayı genç başkanımıza, genç belediye başkanımıza hakikatten çok teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut Alacakaya ilçesi’nde sokak iyileştirmesi yapılacak alanla ilgili bilgi de alarak esnafları da ziyaret etti.

Öte yandan Alacakaya ilçesinde belediye tarafından yapılacak projeler için kurban ziyareti sebebiyle ve Yapılacak Projeler İçin Kurban Kesimi törenine de katılan Metin Bulut, Başaran Yaşlı’ya başarılar diledi.

Ziyaretleri kapsamında kendisi için semaverde çay ikramını geri çevirmeyen Metin Bulut, semaverden kendi çayını kendisi aldı.