Ak Parti MKYK üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve Milletvekili Zülfü Demirbağ Karakoçan, Kovancılar ve Palu ilçelerine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Milletvekilleri Bulut ve Demirbağ’ın parti teşkilat yöneticileriyle birlikte ilk durağı Karakoçan oldu.

İlçe teşkilatı tarafından karşılanan Bulut ve Demirbağ, Karakoçan Belediyesi tarafından yapılan Orta Park’ın açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Karakoçan İlçe Başkanı Ülküşah Özdemir park için farklı algılar oluşturulduğunu söyledi.

ÖZDEMİR: BU PARKIMIZ İÇİN ÇOK ŞEY SÖYLENDİ

AK Parti Karakoçan İlçe Başkanı Ülküşah Özdemir, “ Başkanımız program yapalım, Elazığ’ da sizlerle bayramlaşmaya gelelim diye kesinlikle biz Karakoçan’a geleceğiz, biz Karakoçan’ı çok seviyoruz halkımız ile bayramlaşacağız. Bu parkımız için çok şey söylendi kimi gezi dedi kimi eylem dedi kimi provokatörlük çok oldu, algısı baya yüksek oldu biz yerinde gelelim görelim neymiş neler yapmışız Sağ olsun gelip yerinde görmek istedi katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum bayram sevincini bizlerle beraber yaşadıkları için bu yoğun programlarında” dedi.

Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba üç yılda yapılan hizmetlere değindi.

AKBABA: KIRK BİN TON ÇÖPÜ BİZ TRANSFER İLE TAŞIYARAK ELEKTRİK ENERJİSİNE DÖNÜŞTÜRDÜK

Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, “ bizler Karakoçan belediyesi olarak 3 yılımız doldurduk. Bu 3 yıl içerisinde kendi projelerimizi yüzde altmış beşini gerçekleştirdik. İlçe halkının şunu bilmesi lazım Bahçelievler dağ çöplüğünün ne halde olduğunu bilmeleri lazım bugün oranın ne halde olduğunu bilmesi lazım. Bugün Doğu Anadolu’da transferle çöpünü taşıyan üç ilçe belediyelerinden biriyiz. Bu bizim için bir onurdur. Yaklaşık bugüne kadar 32 ayda kırk bin ton çöpü biz transfer ile taşıyarak elektrik enerjisine dönüştürerek Bingöl’de bunu gerçekleştirdik. Yine yakın zamanda inşallah faaliyete koyacağımız tekstil atölyesi bakın bu çok önemli yaklaşık dokuz milyonluk yatırım ki ben buradayken şahsım ve belediyemiz adına sayın vekillerime teşekkür ediyorum. Yaklaşık olarak altı milyonluk Fırat Kalkınma Ajansı destekleri ile hibe ile bize kazandırdılar” ifadelerini kullandı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Ankara’da bakanlıkları ziyaret ettiğimizde ilçemiz adına çok güzel yatırım sözleri aldık” dedi.

DEMİRBAĞ: BÜTÜN İLÇELERE OLDUĞU GİBİ KARAKOÇAN İLÇEMİZE DE YATIRIM SÖZÜ ALDIK

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “ Sürekli geldiğimizde ziyaret ediyorduk. Böyle eskinin de tadı başka, güzelliği farklı ama modern çok güzel bir park yaptı belediye başkanımız kim ne derse desin. Karakoçan’ın ortasında merkezinde Karakoçan’a yakışır bir park oldu. Allah kendilerinden razı olsun çok teşekkür ediyorum. bazı hizmetlerden bahsettiler gerçekten geldiğinden bu yana güzel hizmetler yaptı yapmaya devam ediyor. Yakın zamanda da bakanlıklarımız ile yapılan görüşmelerde gerek çevre bakanlığı gerek gençlik spor bakanlığımız gerekse sağlık bakanlığımız ile topyekün bütün belediyelerimiz ilçe başkanlarımız ile birlikte Ankara’da yaptığımız görüşmeleri de bütün ilçelere olduğu gibi Karakoçan ilçemize de yatırım sözü aldık” dedi.

Açılışın ardından ilçe halkıyla bayramlaşan milletvekillileri, daha sonra esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Heyet daha sonra soluğu Palu ilçesinde aldı.

Milletvekilleri Bulut ve Demirbağ Palu Aile çay bahçesinde vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti Palu İlçe Başkanı Hasbi Erginöz dolu dolu bir ramazan ayı geçirdiklerini söyledi.

ERGİNÖZ: DOLU DOLU BİR PROGRAM GEÇİRDİK

AK Parti Palu İlçe Başkanı Hasbi Erginöz, “ AK Parti Palu Teşkilatı olarak hem maneviyat ayı geçirdik hem de gerekse sahur programları, iftar programları ve teravih programları diğer zamanlarda da yaşlılarımızı ve hastalarımızı ziyaret ederek çok dolu dolu bir program geçirdik” sözlerini kullandı.

Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım ise herkesin bayramını tebrik etti.

YILDIRIM: HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ SAĞ OLUN VAR OLUN HEPİNİZ ALLAH’ EMANET OLUN

Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım, “ Sayın belediye başkanımız, eski belediye başkanımız, sayın gelen misafirler hepiniz hoş geldiniz sağ olun var olun hepiniz Allah’ emanet olun” dedi.

Palu’da da açıklamalarda bulunan Milletvekilli Bulut 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaparken, Milletvekili Demirbağ’da son dönemlerde ilçelere bakanların güzel yatırımları olduğunu söyledi.

“BU SEÇİM ÜLKENİN SEÇİMİ”

Milletvekilli Bulut ve Demirbağ, “ Bu dönem çok önemli bir dönem kıymetli arkadaşlar. Artık şuana kadar yapmış olduğumuz seçimler Adalet ve Kalkınma Partisi’nin seçimiydi, Tayip Erdoğan’ın seçimiydi. Bu seçim emin olun Tayip Erdoğan’ın seçimi değil. Bu seçim ülkenin seçimi. Artık ülkenin kaderini belirleyecek bir seçim. Bir yıl içerisinde hastaneyi de kullanılmasa bile kullanılabilecek duruma getireceğiz inşallah devlet olarak hükümet olarak. Bunun dışında spor gerek ilçe merkezinde olsun beldelerimizde olsun gerekse köylerde spor tesisleri onlardan da muhtarlarımızın haberleri vardır spor sahasından gençlik merkezine çok güzel yatırımlar spor bakanlığı vasıtası ile aldık” dediler.

Heyet daha sonra Palu Belediye Başkanı merhum Mehmet Sait Dağoğlu’nun ailesi ile ilçenin ve bölgenin önemli değerlerinden şair İbrahim Hancıyı ziyaret etti.

Ak Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın son durağı Kovancılar ilçesi oldu.

Heyet, Kovancılar ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Selami Sarıpolat katılımcılara teşekkür ederek, bayramlarını tebrik etti.

SARIPOLAT: PROGRAMIN SARKMASINDAN DOLAYI GECİKMELER OLDU BU BAĞLAMDA HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM

AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Selami Sarıpolat, “ Hepinizin bayramını tüm kalbim ile kutluyorum. Ben öncelik ile bizden kaynaklanmayan programın sarkmasından dolayı gecikmeler oldu bu bağlamda hepinizden özür diliyorum. Bu gecikmeden de dolayı ben sözümü daha fazla uzatmayacağım. Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz bayramınız mübarek olsun” dedi.

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, “ilçe olarak Cumhurbaşkanımızın her zaman arkasında olduk” dedi.

AKPINAR: KOVANCILAR OLARAK BİZ HER ZAMAN CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ ARKASINDAYIZ

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, “ Kovancılar olarak biz her zaman Cumhurbaşkanımızın yanındayız arkasındayız milli manevi değerler ile yoğurulmuş bir toplumuz bu konuda gerçekten gurur duyuyorum sizlerle Allah hepinizden razı olsun, Allah sayınızı arttırsın, Allah var etsin inşallah” dedi.

Milletvekili Demirbağ, Kovancılarda ekonomide yaşanan sıkıntılara değindi.

DEMİRBAĞ: BOŞ BELEŞ BİR PLATFORMA BU ÜLKEYİ TESLİM EDECEK NOKTAYA GELDİLER

Demirbağ, “ netice ile birlikte bu gelişmeler ile birlikte özellikle bu gezi olaylarından dolayı ekonomide ciddi bir sarsıntı oldu. Zaten amaç oydu Mısır’dan sonra arappaharı adı altında hedef Türkiye idi ama cumhurbaşkanımız yurtdışında iken bizim pehlivanlar isimlerini vermeyeyim ama pehlivanlar neredeyse gezi planları formu denilen boş beleş bir platforma bu ülkeyi teslim edecek noktaya geldiler” dedi.

Milletvekili Bulut’ta, “dış kesimlerin tek baş edemediği ülke Türkiye” diyerek pandemi sürecinde ülkenin yaşadığı zorlukları anlattı.

BULUT: DÜNYA YENİDEN ŞEKİLLENİYOR

Milletvekili Bulut, “ Dünya yeniden şekilleniyor orta doğu yeniden şekilleniyor işte balkanlar yeniden şekilleniyor. Ülkelerde lider değişim ve dönüşümleri planlanıyor bunlar yapılıyor. Tek baş edemedikleri bir tane ülke kaldı, Türkiye baş edemedikleri tek bir lider kaldı oda Recep Tayip Erdoğan. Bakın bir pandemi yaşadık pandemi bizim gibi ülkeler açısından fevkalade zor. Niye bizim ülkemizin iki tane gelir kaynağı var. Bunlardan bir tanesi turizm bir taneside toplamış olduğumuz vergi” dedi.

Bulut ve Demirbağ’ın programı Kovancılar ilçesinin kanaat önderlerini ve geçmiş dönem ilçe başkanı Nusret Demirkıran’ı ziyaret etmesiyle son buldu.