Bulut ve Şerifoğulları’ndan MÜSİAD’a Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, MÜSİAD’ı ziyaret etti. Başkanlığa seçilen Tekin Gürkan’a hayırlı olsun ziyaretin gündeminde şehrin ekonomisi yer aldı.

Bulut ve Şerifoğulları’ndan MÜSİAD’a Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geçtiğimiz gün olağan genel kurulu sonrası MÜSİAD Elazığ Şubesi Başkanlığında seçilen Tekin Gürkan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

GÜRKAN: YAPTIKLARI HİZMETLERDEN DOLAYI ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

MÜSİAD Elazığ Şubesi Başkanı Tekin Gürkan, “Değerli AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekilimiz Sayın Metin Bulut’u ve kıymetli Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nı MÜSİAD’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade ediyor, kendilerine hoş geldiniz, şeref verdiniz diyorum. Metin Başkanımız bildiğiniz üzere uzun bir süre MÜSİAD başkanlığımızı yaptı. Kendisiyle birlikte çalışmaktan bu şehre birlikte hizmet etmekten her zaman büyük gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Metin Başkanımızın MÜSİAD Başkanlığı yaptığı dönemde şehrimizde çok önemli projeler gerçekleştirildi, çok değerli hizmetler yapıldı. Kendileri milletvekili olarak da şehrimizde tarihi hizmetlerin gerçekleştirilmesini, Elazığ’ın bir cazibe merkezi olma yolunda çok büyük yatırımların yapılmasını sağlamıştır. Bu vesile ile başkanımız hem MÜSİAD çatısı altında hem de şehrimiz milletvekili olarak yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

GÜRKAN: ŞEHRİMİZE YAPTIĞI HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Gürkan, “Şahin Başkanımız da MÜSİAD ailesinin çok değerli bir üyesidir. Toplumun her kesiminin olduğu gibi MÜSİAD’ın da faaliyetlerine her zaman destek vermekte çok değerli katkılar sağlamaktadır. Belediye başkanlığı görevinin henüz iki yılında olmasına rağmen fuar ve kongre merkezi ile şehirler arası otobüs terminali gibi uzun yıllardır konuşulan birçok hizmeti hayata geçirerek şehrimizin marka değerini yükseltmiştir. Bu vesile ile belediye başkanımıza da desteklerinden ve şehrimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: 2021 YILI ELAZIĞ BELEDİYESİ’NİN YAPMIŞ OLDUĞU HİZMETLERİNİN AÇILIŞ YILI OLACAĞINI İFADE ETMEK İSTİYORUM

MÜSİAD’ın kongresinin hayırlı olması temennisi ile konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren tüm sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceğimizi, sürekli istişare halinde olacağımızı, bizim yol arkadaşımız olacağınızı hep ifade etmiştik. Bugün gelmiş olduğumuz noktada da görev süremizin ikinci yılını doldururken sizlerle birlikte yol yürüyerek, istişare ederek şehrimizi geliştirme, kalkındırma, daha müreffeh şehirler arasında ön sıralara taşıyabilme adına birlikte hareket ettik, istişarelerde bulunarak iki yıllık süre zarfında şehrimiz adına çok kıymetli adımlar attık. Görev süremizin ikinci yılını doldururken yıllardan beri konuşulan, dillendirilen birçok konuyu çözerek yatırım yaparak ve gelmiş olduğumuz noktada artık bu yıl 2021 yılı Elazığ Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerinin açılış yılı olacağını ifade etmek istiyorum. Tekin kardeşimizi tanıyoruz, biliyoruz, güveniyoruz, inanıyoruz. Yönetim kurulundaki birçok arkadaşımızı yakinen tanıyoruz. Tek amacımızın bu şehre hizmet etmek olduğunu çok iyi biliyoruz. Bundan önceki başkanımız da Mehmet Başkanımız da samimiyetle şehre değer katmak için uğraşıyordu, gayret ediyordu. Bundan sonraki süreçte de Tekin kardeşimizin ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın devralmış olduğu bayrağı çok daha ilerilere taşıyarak inşallah Elazığ’ımıza çok kıymetli hizmetler yapacağınıza olan inancımız tam” dedi.

BULUT: MİLLETİNİ SEVEN İNSANLARDAN OLUŞMUŞ ÇOK GÜZEL BİR TOPLULUĞUN VE İNSANLARIN ADI

Kendisinin de bir dönem başkanlığını yaptığı MÜSİAD’ta olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Metin Bulut, “MÜSİAD’ı sadece bir STK, bir iş adamları derneği, bir ekonomik ağırlıklı sivil toplum örgütü olarak değerlendirmemek lazım asla ve kat a fakat Anadolu sermayesinin elinden tutup kaldırmaya çalışan, bu ülkeyi gerçek seven, gerçek milliyetçi insanlardan, devletini ve milletini seven insanlardan oluşmuş çok güzel bir topluluğun ve insanların adı. Bugün bu insanlarla birlikteyiz. Tekin Başkanımız yeni devraldı ama Tekin Başkanımız ta geçmişten bugüne MÜSİAD’ın her aşamasında görev almış, MÜSİAD’ı hemen hemen en iyi bilen, en iyi tanıyan bu konuda MÜSİAD’ın kodlarını çözmüş, Elazığ’ı da gerçekten iyi tanıyan, bilen, kendi alanında da yapmış olduğu işlerde çok başarılı olan ve tanıdığı arkadaşlarının gönlüne dokunmuş olan bir arkadaşımız, kardeşimiz, yol arkadaşımız. Biz onun kişisel özelliklerini de bildiğimiz için çok başarılı olacağına inanıyoruz. Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları ise, çok genç bir belediye başkanımız; gecesini gündüzüne katan, yıllarını bu millete hizmet etmek gibi ulvi bir amacı taşıyan bir genç belediye başkanımızla yol yürüyoruz. Yine sivil toplum örgütlerimizin çoğu hakikatten öyle. MÜSİAD’ımız da çok kıymetli başkanımızla birlikte Allah nasip ederse bundan sonraki süreçte de yol yürüyeceğiz. Yol yürüdüğümüz süre içerisinde inşallah da başarı elde edeceğiz” diye ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
son pişmanlık neye yarar
son pişmanlık neye yarar - 3 yıl Önce

akp ve elazığın yöneticilerinin son yılları. Seçimi kaybettiklerinde kaçacak yer arıyacaklar...

Şimşek
Şimşek - 3 yıl Önce

Her akşam bı deprepzedelerin evine gidip ziyaret etsez daha hayırlı olurdu yok şu bu makama gelmiş yok diğeri şuraya gitmiş bu gibi şeyler elaziga bı fayda getirmez

SIRADAKİ HABER

banner137