AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Memur Sen’i ziyaret etti.

BAHŞİ: ALANIN TANSİYONUNU İNŞALLAH SAYIN VEKİLİMİZE İLETECEĞİZ

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “Kamu çalışanları olarak 2020-2023 yıllarında alacağımız maaş zam oranlarıyla ilgili sayın vekilimize, kıymetli vekilimize ve il başkanımıza bir dosyayla sorunlarımızı, sıkıntılarımızı ileterek kamu çalışanlarının alanda yaşadığı problemlerin birebir temsilcisi olarak alanın tansiyonunu inşallah sayın vekilimize ileteceğiz” ifadelerini kullandı.

BULUT: MİLLETİN BURADA TEMSİLCİLİĞİ ÇOK DAHA AĞIR BASIYOR

Memur Sen’in yol arkadaşları olduklarını belirten AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Siz bizim sadece bir sivil toplum örgütümüz değilsiniz. Aynı zamanda yol yürüdüğümüz, birlikte iyinin, doğrunun, güzelin, hakkın, hukukun, adaletin mücadelesini verdiğimiz bizim yol arkadaşlarımızsınız. O yüzden çok kıymetli bulduğumuz ifade etmek istiyorum. Değerli başkanımın bu davetini hepiniz adına yineleyince bizde aslında geçen hafta içerisinde gelecektik ama geçen hafta gelemedik. Bu hafta gelelim dedik. Hem bu altıncı dönem toplu sözleşmeyle alakalı temsil ettiğiniz ve hitap ettiğiniz kitlenin taleplerini alalım. Biz de neticede bir yönümüz devlet, bir yönümüz millet olsa da milletin burada temsilciliği çok daha ağır basıyor. Milletin bu konudaki talebini, isteğini aslında hakkını öyle söyleyeyim. Yukarıda sizin adınıza vekaletini üstlendiğimiz milletimiz adına iletelim istiyoruz. O yüzden sayın başkanımız da hazırlığını çok iyi bir şekilde yapmış. İbrahim Bahşi Başkanımız. Ben kendilerine de teşekkür ediyorum. Onun öyle bir özelliği var. İşini iyi yapar, ciddiya alır. Kendisine de çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.