Kanal 23 Televizyonu ve Doruk Medya Yönetim Kurulu Başkanı Av. Burak Soylu, Türkiye Yerel Medya Platformu yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

İstanbul’da düzenlenen toplantıda Final Dergisi Dersaneleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Kanal 23 Televizyonunun önceki sahibi İbrahim Taşel de hazır bulundu.

27 televizyonun yer aldığı Türkiye Yerel Medya Platformu yönetim kurulu üyeliğine, Kanal 23 Televizyonu ve Doruk Medya Yönetim Kurulu Başkanı AV. Burak Soylu’da seçildi.

42 dünya ülkesinde milyonlarca televizyon izleyicisine aralarında Elazığ Kanal 23 televizyonun da  bulunduğu 27 televizyon kanalının yayınlarını, gelişmiş teknoloji ile kablolu olarak ulaştıracak olan, Power Türk Türk Sat 4/A bandında bulunan medya kuruluşlarının sahiplerinin katıldığı toplantıda, Türkiye Medya Platformu Yönetim Kurulu Üyeliklerine oy birliği ile seçilen  yönetim kurulu üyelerinin isimleri şöyle

Burak Soylu – Kanal 23 – Elazığ

Tayyar Türkeş – Bursa Tv- Bursa

Şahin Turgun – Kanal 41 – Kocaeli

Bayram İlhan Yalçın- Tv 26 – Eskişehir

Doruk Medya Yönetim Kurulu Başkanı Av. Burak Soylu bugün İstanbul’da gerçekleştirilen toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede şunları söyledi;  Öncelikle gerçekleştirilen bu önemli toplantıda bizleri yalnız bırakmayan ve toplantımızı onurlandıran, desteğini her zaman yakından hissettiğimiz, Doruk Medya Grubunun Kurucusu Ve Onursal Başkanımız Sayın İbrahim Taşel beyefendiye sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum, kendisi bizim her zaman akıl danışacağımız ve şehrimizin yetiştirdiği marka isimlerden biridir, İbrahim Taşel’in bizlere verdiği destek ve toplantımızı onurlandırmasından dolayı şahsım ve tüm yönetim kurulu üyelerimiz, tüm medya kuruluşu temsilcileri adına kendisine bir kere daha teşekkür ediyorum. TÜRK-SAT 4/A bandından yayın yapan ve ülkemizin saygın televizyon kanallarının bulunduğu Türkiye Yerel Medya Platformunun Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiş olmam gerek şehrimiz ve gerekse yerel medyamızın sorunlarını dile getirme ve en üst düzeyde çözüm yolları arama noktasında çok değerli ve önemlidir, şahsıma ve diğer yönetim kurulu üyelerimize büyük bir sorumluluk yüklenmiştir, bu bağlamda yapacağımız çalışmalarda öncelikli amacımız, Türkiye’de yayıncılık alanında yapılacak iyileştirmeler ve yerel televizyonculuğun standartlarını yükseltme öncelikli  olacaktır” dedi.