2007 yılından beri hizmet veren Burdur Elazığlılar Dernek Başkanı Ahmet Çağlar, dernek hakkında bilgiler verdi, faaliyetlerini anlattı.

“DERNEĞİMİZ BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK İÇERİSİNDE”

Elazığ’a hizmeti ilke edindiklerini belirten Dernek Başkanı Çağlar, “Derneğimiz 2007’den beri hizmet etmektedir. Derneğimiz birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bu kadim şehir Elazığ’a hizmet daima kendine şiar edinmiştir. Derneğimizin amacı yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamaktır. Bu dayanışma ve yardımlaşmayı sağladıktan sonra kendi kültürümüzü Türkiye’ye tanıtmaktır” ifadelerini kullandı.

“HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLDUK”

“Halka hizmet Hakka hizmettir” diyen Çağlar, “Bu anlayışla derneğimizde bütün illere köprü kurduk. Bu köprüden saygı, sevgi, hoşgörü ve yaratılanı yaratılandan ötürü sevmek geçer. Bu köprüden birlik, beraberlik ve kardeşlik geçer. Bu köprüden vatan, millet, bayrak sevgisi geçer. Bu köprüden bir tek vatana ihanet edenler geçemez. Bu dernek mazlumun yanında zalimin karşısındadır. Bu dernek halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak yapmaktadır. Bu dernekte bir olduk, beraber olduk, kardeş olduk, hep birlikte Türkiye olduk” şeklinde konuştu.

“BURDUR’DA İKİNCİ EVLERİ VARDIR”

Burdur Elazığlılar Dernek Başkanı Ahmet Çağlar, “Burdur’da ikinci evleri vardır. Oradaki kardeşlerimize birlik ve beraberlik içerisinde hangisinin kapısını çalarlarsa onları orada misafir ederler. Biz orada Burdur’da Elazığlı olarak Elazığ’ın Kadir Şinas insanlarını en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Derneğimizde 2 kişilik misafirhane yaptık. Orada ağırlarız, gerekeni yaparız yeter ki gelsinler"dedi.