AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığının, 81 ilde düzenlediği “Büyük Gençlik İftarı” İl teşkilatının ev sahipliğinde Kültür Park’ta gerçekleştirildi.

Programa Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Belediye Meclis üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Güleç, Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

GÜLEÇ: RAMAZAN AYIMIZIN TEKRARDAN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM

İftar programında gençlere seslenen Gençlik Kolları İl Başkanı Uğurcan Güleç, ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğuna dikkat çekerek, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan ramazan ayımızın son günlerine geldik artık. Sizlerle beraber inşallah ramazan bayramını da kutlayacağız. Bu ay yardımlaşmanın ve dayanışmanın ayı. Ramazan ayı, hoşgörü, muhabbet, şefkat ve merhametin olduğu değerli bir aydır bizler için. Teşkilatlarımızla beraber 24 Haziran seçimlerinden sonra 31 Mart seçimlerini de özverili bir çalışmayla sonuçlandırdık. Çok şükür çoğu ilçede, beldede ve ilimizde güzel sonuçlar elde ettik. Bu sonuçların elde edilmesinde siz değerli dava arkadaşlarımın büyük katkıları ve emekleri oldu. Mahalle temsilcilerimizden ilçe başkanlarımıza hepiniz ayrı ayrı özverili çalışma sergilediniz. Yapmış olduğunuz bu çalışmalardan dolayı hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Ramazan ayımızın tekrardan hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.


ŞERİFOĞULLARI: AZİZ ŞEHRE HİZMET ETMEK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR OLACAK

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise konuşmasında, gençlere inandıklarını ve güvendiklerini söyleyerek, “Genel merkez gençlik kolları başkanlığının düzenlemiş olduğu gençlik iftarına hoş geldiniz şerefler verdiniz diyorum. Tabi Uğurcan başkanın da söylediği gibi başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Artık ramazan ayımızın son bir haftasındayız. Bu son bir haftayı da idrak ederek ramazan bayramına kavuşmayı inşallah rabbim bize nasip eder. Ne güzel şekilde de ramazan bayramımızı hep birlikte tebrik ederiz, kutlarız. Tabi bizler gençlerimize inanıyoruz. Gençlerimize güveniyoruz. Ben hem 24 Haziran milletvekilliği seçimlerinde hem de 31 Mart yerel seçimlerinde sizlerle olmaktan dolayı büyük bir zevk aldım büyük bir gurur duydum. Sizlerle yol yürümek hakikaten büyük bir onur, büyük bir gurur. Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı, partimize vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de gençlerimizle birlikte yol yürüyeceğimizi ifade etmek istiyorum. Gençler bizim milletimizin umudu. Türkiye’nin geleceğini belirleyen gençlerle siyaset yapmak ve yol yürümek ve sizlerle birlikte bu şehre aziz şehre hizmet etmek benim için büyük bir onur olacak” diye ifade etti.