Saadet Partisi Pazar günü, İstanbul’da, “Büyük Kudüs Mitingi” düzenleyecek. İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, miting için Elazığ’dan cumartesi günü saat 20.00’de Elazığ’dan otobüs kaldırılacağını söyledi.

Saadet Partisi, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlalleri ve Kudüs'ü başkent olarak kullanma ısrarına karşı Pazar günü İstanbul Yenikapı'da miting yapacak.

“Büyük Kudüs Mitingi”

Düzenlenen mitinge Elazığ halkınıda davet eden Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, “ Büyük Kudüs Mitingi’ni tertiplemiş bulunmaktayız. İsrail’i telim mitingine bütün Elazığ’lı kardeşlerimi İstanbul mitingine davet ediyorum. Cumartesi günü saat 20:00’de Elazığ’dan hareket edeceğiz. Pazar günü saat 13:00’de İstanbul’a varıp mitingimize katılıp mitingden sonra aynı gün gittiğimiz otobüslerle Elazığ’a tekrar geri döneceğiz ve pazartesi günü sabah Elazığ’a varmış olacağız”dedi.

“Osmanlı tokat’ının havaya kalkmış adıdır”

Yapılacak mitingin büyük bir adım olduğuna dikkat çeken Başkan Hacıbekiroğlu, “Büyük Kudüs Mitingi size en şiddetli düşman Yahudilerdir iradi hükmüyle sabitlenmesine rağmen siyasi şuurdan yoksun ilim adamları tarafından tahrip edilmiş, öncelikli düşman algısının Müslüman zihinlerde yer eden, inşa edilmesi yolunda atılmış aziz ve mübarek bir adımdır. Büyük Kudüs mitingi uzun yıllardır asıl düşmanlarını unutarak birbirinin yakasına yapışmış birbirinin boğazına sarılmış ümmetin gözünü yer eden asıl hedeflere ve mevzilere yönlendirecek izzetli bir eylemdir. Büyük Kudüs mitingi güçten ve yaptırımdan başka bir şey anlamayan Siyonist İsrail’in bütün hayatını bir Gazze şeridi gibi gözlerinin önünden geçirerek Osmanlı tokat’ının havaya kalkmış adıdır ”ifadelerini kullandı.