Çağrıbay Ailesi Yardım Bekliyor

Melisa’nın iyileşmesi için yardıma ihtiyacı var.

Çağrıbay Ailesi Yardım Bekliyor

Melisa Çağrıbay 16 yaşında geçirdiği kaza sonucu yatağa bağımlı kaldı. Şuan 21 yaşında olan Melisa’nın tekrar iyileşme olasılığı var ancak, ailesi bu yükün altından kalkamıyor.

Bu nedenle Çağrıbay ailesinin gözü de kulağı da onlara uzanacak yardım elinde.

Melisa’nın en büyük destekçisi olan annesi Sevda Çağrıbay da, her anne gibi kızının iyileşmesini istiyor.

Tüm çabası biricik kızı Melisa’nın iyileşmesi olan anne Sevda Çağrıbay, geçirdikleri o kötü günleri böyle anlattı: “Kızım 5 yıl önce yüksekten düşme sonucu beyin travması yaşadı. 5 yıl içerisinde biz Melisa için ailece seferber olduk. Bu annelik, babalık görevi ama biz çok zor günler yaşadık. Melisa’nın 6 ay yoğun bakım süreci oldu. Melisa çok kötü bir durumdaydı. 6 ay Melisa’nın yoğun bakım sürecinde bizim çok zaman kaybımız oldu. Hocalarımız çok ilgiliydi ama bizi hiçbir şekilde bilgilendirmediler.”

Bir yıldır imkansızlıklar yüzünden Melisa’nın tedavisini yarıda bırakmak zorunda kaldıklarını dile getiren Anne Çağrıbay, “Sürekli Ankara, İstanbul, Elazığ arası mekik dokuduk. Tüm imkanlarımızı sağladık. Ama maddi olarak çok yıkıldık biz. Şu an Melisa tedavi görürse daha iyi olabilir. Maalesef yaptıramadık. Melisa bu şekilde kaderine terk edildi. Kök hücre olması gerekiyor. Fizik tedavi olması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Melisa için hala bir umut var. Melisa ameliyat olursa ve tedavi devam ederse yüzde 70 oranında iyileşebilir.

Anne Çağrıbay, “Hocalarımız hiçbir hasta için garanti verilmez ama Melisa bu süreçte çok hızlı iyileşme gösterdiği için yüzde 70 oranında daha iyi olma durumu var. Melisa tedavi olursa en azından kendi ihtiyaçlarını görebilir. Bağımsız bir şekilde yaşayabilir” dedi.

Melisa’nın ve Annesinin tek isteği var. O da şu: “Benim isteğim çocuğumun tedavisi. 600 bin liraya ihtiyacımız var. Şu an 140 bin liraya ulaşılmış. Melisa için yardım bekliyorum. Şu an kendi çocuklarını göz önüne alabilirler. Allah’ım kimseye yaşatmasın. Melisa’mı da bu şekilde kaderine terk etmesinler.  

Melisa için, valilik destekli yardım kampanyası başlatıldı. Haydi durma, sende “Melisa’ya umut ol!”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mehmet künkül
mehmet künkül - 7 yıl Önce

RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN,BİR AN ÖNCE sana ihtiyaç olan para toplanırda eski saglıgına kavuşursun inşaAllah.

orbet
orbet - 5 yıl Önce

Ben Borçlu Kredi Borçlu Bay Orbert, yasal, kayıtlı ve garantili bir borç şirketiyiz ve bireylere, şirketlere, devlet kurumlarına, kiliselere ve ticari kuruluşlara ve her türlü kişiye borç veriyoruz. Herhangi bir amaç için bir borca ihtiyacınız var mı? Finansal bir problemin mi var? Finansal çözüme mi ihtiyacınız var? Orbert Kredileri Hizmet tüm finansal problemlerinize çözümdür, kredilerimiz kolay ve hızlıdır. Arzu ettiğiniz kredi için bugün bizimle iletişime geçin, bütçenize uygun kredileri sadece% 3 faiz oranına göre ayarlayabiliriz. İlgileniyorsanız, e-posta yoluyla bize ulaşın: [email protected]

Kareen williams
Kareen williams - 5 yıl Önce

Herkese iyi günler, ben Ally Financial Group Company'den Kareen Williams. Size 24 Saat İçinde Onaylanabilecek Güvenilir Bir Kredi Alma Şansı Vermek İçin Buradayım .. Hayır Diğer kuruluşlar hızlı çalışır ve Müşterilere Kredi transferi yapın, Ally Financial Group sizin için kolaylaştırdı ... E-posta: [email protected] WhatsApp: +17204320875 Finansal problemlerinizi çözmek için bugün sorun. Teşekkürler

John Lisa
John Lisa - 5 yıl Önce

Finansmana ihtiyacınız var mı? İşletme veya Bireysel Krediye mi ihtiyacınız var? Şirketinizi yeniden finanse etmek ister misiniz? Firmamız yardım etmek için burada. Herhangi bir kişi ve şirkete% 2 faiz oranı ile kredi veriyoruz. Bizi şimdi yanıtlayın: daha fazla bilgi için [email protected].

WhatsApp Numarası: +254707952247

Umarım yakında sizden [email protected] üzerinden haber almayı umarım

Murat Acar
Murat Acar - 4 yıl Önce

Merhaba
Finansal ihtiyaçlarınızı çözmek için acil bir krediye ihtiyacınız var mı? 5.000.00 - 10.000.000.00 arası değişen krediler sunuyoruz. % 100 Garantili, Güvenilir, Verimli, Hızlı ve Dinamikiz Aynı zamanda kredi de veriyoruz (Euro, Pound ve Dolar). Tüm Krediler için geçerli olan faiz oranı% 2'dir. Eğer ilgileniyorsanız bize geri dönün.

E posta: [email protected]

Teşekkürler

Mike Betros
Mike Betros - 4 yıl Önce

Kredimi% 2 olarak nasıl aldığımı gösteren bir ifade (Frank Loans Services)

Günün buradaki herkese iltifat, İsmim Mike Betros, rezervasyonsuz herhangi bir kredi için "Frank Loan Services" ile çalışmanızı tavsiye ederim, finansal bir krizdeydim ve 150.000 dolarlık bir krediye ihtiyacım vardı, denedim hemen hemen bütün bankalar ve bazı diğer kredi şirketleri ve herhangi bir onay alamadım, o zaman bir kez daha denemeye karar verdim, yardım için "Frank Kredi Hizmetleri" ile bağlantıya geçtim, bana yardım etmesi için güvenebileceğim bir kişi olduğunu söyleyebilirim. benim ve ailem için en iyi karar, neyse ki benim için başarılı bir şekilde, teminatlı veya teminatsız bir borç verildi ancak kredi kontrolü yok ve hizmetleri hızlı, Güvenilir ve güvenilir.

Yerel bankalardan ve diğer finans kurumlarından sermaye hizmeti almayı zor buluyor musunuz? Ödenmemiş faturalarla başınız biraz belada mı ve hangi yoldan gideceğinizi veya nereye gideceğinizi bilmiyor musunuz? Aylık taksitin azaltılmasında size yardımcı olabilecek saygın bir Borç Konsolidasyon firması bulmaya ne dersiniz, böylece ayın sonuna geldiğinde ve faturaların ödenmesi gerektiğinde uygun fiyatla ödeme seçeneklerine ve nefes alabileceğiniz odaya sahip olursunuz? "Frank Kredi Hizmetleri" cevabı,% 2 ile ilgilenenlerin çok hesaplı bir faiz oranına sahip kredileri teklif ediyorlar. E-mail adresi: [email protected] Whatsapp: + 1-781-656-7138 aracılığıyla onunla iletişim kurabilirsiniz.

Verdikleri hizmetler arasında Eğitim Kredileri, Gayrimenkul Kredileri, Yeniden Finansman Kredileri, Ticari Krediler, Tarla Kredileri, Konut Kredisi, Zorunlu Krediler, Taşıt Kredileri, Bireysel Krediler, Öğrenci Kredisi, Ev Kredileri vb. : [email protected] Mobil: + 1-713-389-6778 veya Whatsapp: + 1-781-656-7138 aracılığıyla onunla iletişim kurabilirsiniz.

MARY MASON
MARY MASON - 4 yıl Önce

Sky Wealth kredisi Firma,% 3 faiz oranıyla kredi veriyoruz.

İyi günler efendim

Biz özel bir şirketiz ve düşük faiz oranları ile kredi sunarken, kredi miktarının 100 milyon kredilik iş geliştirme için 1.000 Euro'luk kredi karşılığı olduğunu belirliyoruz: kenar / iş genişletme rekabet gücü.

(Whatsapp Numarası: +79652625435)

Çeşitli krediler sunuyoruz

* Kişisel Krediler (teminatlı ve teminatsız)
* Ticari Krediler (güvenli ve teminatsız)
* Konsolidasyon Kredisi

Ön ödeme yok

Bu reklamı okumak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Daha fazla bilgi ve sorularınız için bize bugün e-posta gönderin

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Bayan Mary Mason.

Adrian Bayford
Adrian Bayford - 4 yıl Önce

İyi günler

Her amaç için bir krediye ihtiyacınız var mı? Finansal bir problemin mi var? Köprü Finans, müşterilere uygun bir faiz oranı ile finansal hizmetler sağlamada garantilidir. Kredilerimiz kolay ve hızlı. İhtiyacınız olan krediyi almak için bugün bize ulaşın. Herhangi bir kredinizi bütçenizle% 2 faiz oranıyla eşleştirebiliriz. Eğer ilgileniyorsanız, derhal bizimle iletişime geçin ([email protected])


SIRADAKİ HABER

banner137