Türkiye’nin en iyi yerel kanalı seçilen Kanal Fırat’a Elazığlılar tarafından hoşgörü ve tebrikler gelmeye devam ediyor.

Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı ile Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mithat Ulaş, Kanal Fırat’ın Türkiye’nin en iyi yerel kanalı seçilmesi nedeniyle Kanal Fırat’ı ziyaret ederek tebrikte bulundular.

“BİZLER KANAL FIRAT’I ZATEN SÜREKLİ TAKİP EDİYOR, İZLİYORUZ”

Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, Kanal Fırat’ı devamlı takip ettiğini, Kanal Fırat’ın çok büyük işler başardığını dile getirerek, “Ben bundan sonraki yayın hayatınızda üstün başarılar diliyorum. İnşallah ufku açtınız ve bu ufukla beraber yerelden sonra ulusalda da çok daha iyi izlenme rekoru kıracağınıza inanıyorum. Bunu patronunuz olan Sayın Yasemin Açık Hanımefendiye, Genel yayın Yönetmeniniz Zeki Akbıyık’a, siz muhabirlere, kameraman arkadaşlara üstün başarılar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin, yar ve yardımcınız olsun. Hakikatten çok büyük bir işe imza attınız. Bunun sorumluluğunda olduğunuzu da görüyoruz. Bu size ilerleyen dönemde çok daha iyi yollar açacağını ve daha çok programlar yapılacağı anlamında haberde bulunuyor. Bizler Kanal Fırat’ı zaten sürekli takip ediyor, izliyoruz. Özellikle haber programları ve diğer programlar olmak üzere. Bundan sonraki yayın hayatınızda sizlere başarılar diliyorum” dedi.

 “ELAZIĞ’I İYİ BİR ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK, ANLATMAK KANAL FIRAT’A NASİP OLDU”

Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mithat Ulaş, Kanal Fırat’ın aldığı ödülün tüm Elazığ’ı mutlu ettiğini ifade ederek, “Biz sizlerden daha çok mutlu olduk. Çünkü bu mutluluk Elazığ’ın tamamına sirayet etmiştir. Elazığ’ı iyi bir şekilde temsil etmek anlatmak herkese nasip olmaz. Bu da Kanal Fırat’a nasip oldu. Özellikle bundan sonraki bütün çalışmalarda ve inanıyorum ki yakın zamanda da Kanal Fırat’ımız ulusal Kanallar gibi ulusal bir havasını yaşatmakla beraber o tabloyu da gerçekleştirecektir. Ben başta Elazığ’a bu ulusal kanal havasını yaşattıran Yasemin hocam olsun, genel yayın yönetmenimiz Sayın Zeki Akbıyık olsun ve tüm çalışan ve gayret gösteren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu bir ekip işidir. Bu çalışma gurup işidir. Bu gurupta sizde mevcuttur. Ben bütün ekip arkadaşlarınıza şahsım ve odam adına çok teşekkür ederim. Emeği geçen tüm kardeşlerimi de ayriyeten çok teşekkür ediyorum”diye kaydetti.