Çaldığı Plazmayla Sokakta Giderken Yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yüzü kapalı bir şekilde elinde LCD TV taşıyan şahıs durdurularak arama yapıldı. Aramada şahsın LCD TV’yi bir iş yerinden çaldığı öğrenildi. Şahıs çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Çaldığı Plazmayla Sokakta Giderken Yakalandı

Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri gece geç saatte yüzü kapalı ve elinde eldiven takılı bir şahsı durdurarak üst araması yaptı.

Yapılan aramada şahsın üzerinden kapı açmaya yarayan aletler çıktı.

Şahsın bir çok defa da farklı iş yerlerine girme teşebbüsünde bulunduğu ortaya çıktı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle; “Elazığ İl Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince, ikametler ile işyerlerinde meydana gelebilecek hırsızlıkların önlenmesi ve faillerin yakalanması amacıyla yapılan çalışmalar esnasında; 11 Kasım 2018 günü ilimiz merkezinde gece geç saatlerde yüzü kapalı ve elinde eldiven olan şüpheli bir şahsın LCD TV taşıdığını gören ekiplerimiz şahsı durdurmuş ve yaptıkları üst aramasında kapı açmada kullanılabilecek hırdavat malzemeleri, el feneri ve bıçak ele geçirilmiştir. Konu ve şüpheli hakkında yapılan araştırmalarda; şüphelinin F.A. isimli şahıs olduğu, elindeki TV’yi bir kıraathaneden çaldığı, şahsın kısa bir süre önce de 5 farklı iş yerine girmeye teşebbüs ettiği ve birine girerek 1 adet laptop çaldığı belirlenmiştir. Söz konusu TV işletme sahibine teslim edilerek şüpheli hakkında adli tahkikat başlatılmış ve işlemlerinin ardından aynı gün mahkemeye çıkarılan F.A. İş Yerinden Hırsızlık ve Mala Zarar Verme suçlarından tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir” şeklinde duyuruldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137