Çalınan Muhtarlık Mührü Bulundu

Mustafapaşa Mahallesi’nde muhtarlık hizmet binasına giren üç kişi, muhtarlık mührünü alarak kaçmıştı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda şüpheliler yakalandı muhtarlık mührü de mahalle muhtarına teslim edildi.

Çalınan Muhtarlık Mührü Bulundu

Sokağa çıkma kısıtlanmasının uygulandığı gece saatlerinde Mustafapaşa Mahalle Muhtarlığı hizmet binasına kimliği belirsiz üç kişi, camı zorlayarak, içeri girdi.  Muhtarlık ofisini dağıtan kişiler, muhtarlık mührünü, bir karton sigara ve bir adet powerbankı alarak kayıplara karıştı.

Sabah saatlerinde muhtarlık binasına gelen Muhtar Yusuf Çakmak, durumu emniyet güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, inceleme yaptıktan sonra güvenlik kamerası kayıtlarına da el koydu.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan incelemeler neticesinde 3 şüpheli yakalandı. Muhtarlık ofisine giren 3 hırsının 18 yaşının altında olduğu öğrenildi.

MUHTARLIK MÜHRÜNÜ POLİSLERE TESLİM ETTİLER

Şüphelilerin muhtarlık ofisine girdikten sonra aldıkları powerbankı bölgedeki bir taksi durağına bıraktıkları tespit edildi. Yakalanan şüpheliler muhtarlık mührünü polislere teslim etti. Daha önceden 15 suç kaydı bulunan şüphelilerin Elazığ Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube’de işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

MUHTAR ÇAKMAK: TÜM EMNİYET MENSUPLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Olayla ilgili açıklama yapan Mustafapaşa Mahalle Muhtarı Yusuf Çakmak, “Yaşanan olayın ardından durumu Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdik. Ekipler muhtarlık ofisimizde incelemelerde bulundular. Yaptıkları çalışmalar sonucunda da 3 şüpheliyi kısa süre içerisinde yakaladılar. Çalışmalarından dolayı Elazığ İl Emniyet Müdürümüz Celal Sel başta olmak üzere tüm emniyet mensuplarımıza teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2020, 21:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gakgo
gakgo - 3 yıl Önce

noolur mührü ne yapacağını sorup cevabı bizimle paylaşın, 3 aile bunu merak ediyoruz gece yatamadım

Muhtarıma selam.
Muhtarıma selam. - 3 yıl Önce

Muhtarıma selam. Mühür için ya çelik kasa alacaksın yada boynunda ip bağlayıp taşıyacaksın. Başka çare yok.

SIRADAKİ HABER

banner137