Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehir merkezinde yer alan 21 okula semt sahası, Keban ilçesi ile Üçocak ve Sarıcan beldelerine birer park kazandırılmasına yönelik protokolleri Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Üçocak Belde Belediye Başkanı Yılmaz Yegül ve Sarıcan Belde Belediye Başkanı Faruk Aydın ile imzaladı.

“BELDEMİZDE HERHANGİ BİR PARK YOK”

Üçocak Belde Belediye Başkanı Yılmaz Yegül, yaptığı konuşmada, “Beldemizde herhangi bir park yok. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, maddi durumu olmayan belediyelere park yapılması, hizmet yapılması konusunda daha önceki toplantılarda bizlere söz vermişti. Bugün de bu sözünü tutarak beldemize bir park armağan etti. Ben şahsım ve beldem adına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

“PROJELERİMİZİ HAZIRLAMIŞTIK”

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ise “Keban ilçemiz içerisindeki Fırat Nehri'nin kenarında bir yürüyüş yolu, park, dinlenme yeri projelerimizi hazırlamıştık. Biz bu konuyu Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile paylaşınca başkanımız sağ olsun hemen gerekli çalışmaları başlattı ve bugün de onun protokol için buradayız. Allah kendisinden razı olsun kendisine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“PROTOKOL İMZALAYACAĞIZ”

Sarıcan Belde Belediye Başkanı Faruk Aydın, “Bugün de beldemiz ile il belediyemiz arasında bir mesire alanı oluşturulması ile ilgili olarak bir protokol imzalayacağız. Biz bu bağlamda hakikaten memnuniyetimizi belirtmek istiyoruz. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a, Başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

“DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ise yaptığı konuşmada, “Elazığ belediyemizin uygun olan okul bahçelerinde spor sahaları, peyzaj çalışmaları yapması ve tüm konularda Milli Eğitim Müdürlüğümüze en üst seviyede destek vermeleri konusunda ben kurumum ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum “dedi.

“21 OKULLA İLGİLİ PROTOKOL İMZALANMIŞ OLACAĞIZ”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Elazığ Belediyemiz olarak okullara verdiğimiz destekler devam ediyor. Bahçesi müsait olan bütün okullarda halı saha, basket, voleybol sahası yapmak üzere yola çıktık. Ki şu anda 21 okulla ilgili protokol imzalamış olacağız. 21 Okulumuzun bahçesini inşallah halı saha yaparak teslim edeceğiz. Bir şeyi daha 2018 yılı programımıza aldık. Herhangi bir okulumuzda bize kapalı bir ortam teslim edildiğinde “Biz burayı Mescit yapmak istiyoruz” dediklerinde oranın bütün ihtiyaçlarını belediye olarak karşılayacağız. Mescidi yapıp bitirip teslim edeceğiz. Yine herhangi bir okulumuz “şu odamızı kütüphane yapmak istiyoruz” dersler o kütüphaneyi de biz yapıp teslim ediyoruz. Okulların yapmış olduğu bütün çalışmalara Elâzığ Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Çözüm ortağı olacağız ki evlatlarımız daha huzurlu geleceğe daha güvenli adımlarla yürüsün. Elazığ Belediyesi olarak başından beri il Belediyesi değil bir Büyükşehir Belediyesi olarak çalışacağımız söylemiştik. Keban, Ağın, Baskil ilçelerimizde ki kardeşimiz de bizim kardeşimiz Sarıcan, Üçocak beldelerimizdeki kardeşimiz de bizim kardeşimizdir. Çünkü bu şehirde yaşayan bütün hemşerilerimizin rahatı ve huzuru için gayret ediyoruz ve çalışıyoruz” dedi.