Hicret Mahallesi Pınarlar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği İkinci Başkanı Mehmet Özdemir, yapımı yarım kalan caminin tamamlanması için hayırseverlere çağrıda bulundu.

ÖZDEMİR: BİZİM İŞ İNSANLARIMIZDAN BİR TEK RİCAMIZ VAR

Mehmet Özdemir, “muhterem Hicret mahalleli kardeşlerimiz bugüne kadar yapmış olduğunuz yardımlardan dolayı hepinize teşekkür ederiz. Fakat sizin yapacağınız yardımlar malum. Hiç bugüne kadar ortamda sıkıntı yok. Ama sizin de maddi durumunuzun çok iyi olmadığını biliyoruz. Onun için bu kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bize geldiler, bu camimizi tanıtıyorlar. Allah onlardan razı olsun. Bizim iş insanlarımızdan bir tek ricamız var. Allah rızası için kışa girmeden önce bu camimizin yalıtımını, sacını bize bir iş insanı Allah rızası için bir hayır ederse, bunu üstlenirse biz ona çok minnettar oluruz” ifadelerini kullandı.

ÖZDEMİR: TEMİZLİK YAPILMASINI İSTİRHAM EDİYORUZ

Başkan Özdemir, “Allah rızası için özellikle valimizden, belediye başkanımızdan bir istirhamımız var. Allah rızası için şu toprağı, şu hafriyatı bizim şu caminin önünden alsınlar. Bizim maddi durumunuz yerinde yok, aldıramadık. Bunları alsa bir temizlese bir parke sistemi yapılsa Allah rızası için. Allah razı olsun belediye başkanımız bize destek veriyor, yardım ediyor. Allah razı olsun. Bunu da bize yapsa kendisine minnettar oluruz” şeklinde konuştu.