TOKİ 2. Etap Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği, memur sen konutlarının bulunduğu alanda yapılan caminin temellerini geçtiğimiz yıl atmıştı.

Üzerinde bir yıl geçmesine rağmen cami bir türlü tamamlanamadı.. Çünkü caminin tamamlanması için hayırseverlerin desteğine ihtiyaç var.

KARABAY:DUYARLI VATANDAŞLARIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

Memur Sen İkinci Etap Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Karabay, “Camii inşaatımız devam ediyor. Bir sene oldu inşaata başlayalı. Şuanda camini inşaatı çok ağır gidiyor. Camini merkeze ters kalması yüzünden hayır sever iş adamları, hayırsever inşalar burayı göremiyor. Sizin vasıtanız ile burada ki caminin yapımından haberdar olurlarsa inşallah bize yardımcı olurlar ve camimizin kalan kısmını da kazasız belasız bitiririz” ifadelerini kullandı.

CEVHER: CAMİMİZE YARDIM İSTİYORUZ

Memur Sen İkinci Etap sakinlerinden İbrahim Cevher, “camimize yardım istiyoruz. Gönlü ve cebi zengin olan kardeşlerimizi abilerimizi yardım için bekliyoruz. Buradan da çağrıda bulunalım caminin yapımında yardım etmek isteyen, sponsor olmak isteyen kişileri bekliyoruz” dedi.