Cangül: Hem Karadan Hem Havadan Takipte Olacağız

İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, Ramazan Bayramı ve öncesi ile sonrasında oluşan yoğunluk nedeniyle gerekli tedbirlerin alındığını, trafikte özellikle emniyet kemeri takmayan ve hız yapanlar üzerinde duracaklarını söyledi.

Cangül: Hem Karadan Hem Havadan Takipte Olacağız

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da Ramazan ayının son günlerinde bayram öncesi alış veriş yoğunluğu başladı.

Bugünden sonra başlayacak olan 9 günlük bayram tatili nedeniyle yollarda da bayram ziyareti nedeniyle yoğunluk olacağı tahmin edildiği için İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birimler tarafından tedbirler alındı.

CANGÜL: 9 GÜNLÜK RESMİ TATİLDE YOĞUN VE EK TEDBİRLER ALDIK

Elazığ Emniyet Müdürü Doğan Cangül, “Ramazan Bayramı dolayısıyla Elazığlı vatandaşlarımız ve il dışından gelen misafirlerimizin de yoğunluğunu göz önüne alarak 9 günlük resmi tatilde yoğun ve ek tedbirler aldık. Asayiş ekiplerimiz tren garı, otogar, alış veriş merkezleri ve diğer yoğun yaşanılan yerlerde ekiplerimizle görev aldılar. Trafik ekiplerimiz drone ile alanda olacaklar. Radar KGS üzerinden işlemlerini yürütecekler. Özellikle emniyet kemeri konusunda denetimlerimiz yoğun olacak. Aynı şekilde Ramazan sonunda kazasız, sıkıntısız huzur içerisinde geçmesini dileyerek tekrar bütün Elazığ’ımızın Ramazan bayramını kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2019, 16:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137