Çarşı Mahallesi Esnafı Dertli

Çarşı Mahallesi Belediye Sokağında, alçak ve eski kaldırımlar yüzünden mağdur olduklarını söyleyen esnaf belediyeden yardım istedi.

Çarşı Mahallesi Esnafı Dertli

Çarşı Mahallesi Belediye Sokağında kaldırımları eski ve alçak…

Tabi hal böyle olunca vatandaşlar rahatlıkla arabalarını kaldırımların üzerine park edebiliyor.  

Esnaf ise bu durumdan oldukça şikâyetçi.

Vatandaşların araçlarını dükkân önlerine park etmesi, müşterilerin dükkânlara girmesi noktasında ise sorun yaratıyor.

 Mağdur olan Çarşı Mahallesi, Belediye Sokağı esnaflarının ise tek bir isteği var, o da Alçak kaldırımların yerine daha yüksek ve yeni kaldırımların yapılması.

Peynircilerin su dökmesi, balıkçıların gelip kirletmesi ise mahalleye koku salıyor, müşteriler bu sebeple artık dükkânlara girmek istemiyor.

Esnafların tek isteği ise yeklilerin bu konuya çözüm bulması.

VİDEO:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mehmet
mehmet - 6 yıl Önce

bu kadar REZİL bir belediyecilik görmedim. ne araba gidecek yol, ne yürüyecek bir kaldırım ne doğru dürüst alışveriş yapacak bir çarşı, ne de oturacak düzgün bir mahalle var... Ey yetkililer ve sorumlular, Allah sizi bildiği gibi yapsın, şu mübarek cuma günü.

dertli
dertli - 6 yıl Önce

oto park sorunuda var esnafın dışarı cok mal koymasından dolayı kaldırımlarda da yürümek kolay değil bunu söyleyen bide şikayet ediyor ne işginç

Çek git
Çek git - 6 yıl Önce

Mehmet beğenmiyorsan çek git başka vilayete köçeğe bak yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmeyenlerden.

Adnan
Adnan @Çek git - 6 yıl Önce

Giden gitti zamanında memleketten.Elazığdan ne insanlar yetişti ne beyefendiler ne hanımefendiler.Hepsi gitti.Geriye eğitim seviyesi düşmüş kültürünü ve benliğini kaybetmiş bir şehir kaldı.Dedikoducu ikiyüzlü çıkarcı menfaatçı kindar,sözde dindar ve milliyetçi bir şehir kaldı.Sözde ama.En yakın zamanda bende gitmeyi düşünüyorum.

Fehmi
Fehmi @Çek git - 6 yıl Önce

Zaten giden gitti memleket sizin gibi kekolara kaldı.

sarp
sarp @Çek git - 6 yıl Önce

beğenmisen geeet beğenmisen gettttt..Mehmet beyin dediklerine bi kulak vereyim evet doğru söylüyor böyle olmaz bu sorunların halledilmesi lazım diyeyim yok.hemen beğenmissen getttt.alışmışsınız estetikten uzak düşük yaşam kalitesiyle yaşamaya.daha iyisini hayal edemiyor musunuz ?? hep böyle uyduruk ve kalitesizlik iişlermi yapılsın?böyle yaşamaya devam mı edilsin??sorgulamak yok mu sizde?her yapılan dandik işi kabul mü edeceksiniz?ufkunuzu açın artık.kardeşim ben senin dediğin gibi yaptım,beğenmediğim için çektim gittim.şimdi iyiki gitmişim diyorum.kaliteli bir yaşam sürüyorum.sende beğenmiseeen gettt beğenmisen geettt demeye devam et

SIRADAKİ HABER

banner137