Çatalçeşme’de AKSA Teller İçin Ağaçları Budadı Vatandaşlar İse Tepki Gösterdi

Çatalçeşme Mahallesi’nde, elektrik tellerine değmesi dolayısıyla AKSA tarafından ağaçlar budandı. Budanan ağaçlara mahallede yaşayan vatandaşlar tepki gösterdi.

Çatalçeşme’de AKSA Teller İçin Ağaçları Budadı Vatandaşlar İse Tepki Gösterdi

AKSA elektrik telleriyle temaslarını kesmek için ağaçları budama çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ’ın Çatalçeşme Mahallesi’nde AKSA yine teller için ağaçları budadı.

Ağaçların budanmasının ardından vatandaşlar, bu duruma tepki gösterdiler.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2022, 16:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Soner
Soner - 2 yıl Önce

Aksanın umrunda mı? Kes gitsin. Kabloları yer altına alacaklarına ağaç kesmek daha kolay masrafsız. Kime sordu da bu ağaçları kesti aksa? Hangi yetkiyle ağaç kesiyor? Iyi o zaman herkes kafasına göre caddede sokakta ağaç kessin.

Yeraltına Neden Almıyor
Yeraltına Neden Almıyor - 2 yıl Önce

Yer üstünde elektik telleri kasabalarda bile yer altına aldı Elazığ sürsürü de bile Elektrik telleri direklerde geziyor. Bu memlekette sanki hiç bir sorunu çözmemek için sözleşme yapmışlar gibi

Gakgo
Gakgo - 2 yıl Önce

vatandaş her şeye tepkili yeter ki muhalefet olsun, ağaç tellere değmesin tehlike saçmasın diye kesilir tepki, kesmese niye kesmiyorlar tellere değecek derler yine tepki

yorumcu
yorumcu @Gakgo - 2 yıl Önce

askıda elektrik teli olmaması lazım toprak altından geçmesi lazım. o ağaçların eski haline gelmesi en az 5 yıl. budamak böylemi olur.

Sahipsiz memleketin sahipsiz ağaçları
Sahipsiz memleketin sahipsiz ağaçları - 2 yıl Önce

Yıl olmuş 2022 Elazığ da halen elektrik hatları direklerle taşınıyor. Aksanın zamlarından vazgectik, ağaçlardan ne istiyorlar?

Cahil kesime sesleniyorum.
Cahil kesime sesleniyorum. - 2 yıl Önce

Cahil kesime sesleniyorum.Ağaç kaldırımın veya yolun ortasına dikilmez.Ağaç, parklara ve rekrasyon alanlarına dikilir.Yeni açılan mahallelerin imarında 10 larca park alanı var ama belediye oralara ağaç dikemiyor, moloz alanı olarak boş bekliyorlar, ayrıca şehrin en büyük rekrasyon yani ağaçlandırma alanı çaydaçıra Mahallesi'nde son imar değişikliği ile imara açıldı.Uyuyan Basın sizi haberdar etti mi?

Veli
Veli - 2 yıl Önce

Gakgo denen sahsa bir yorum yazacaktim vaz gectim. Sarfedecegim kelimelere yazik. Tamamen sacmalamis.

Muhittin
Muhittin - 2 yıl Önce

Oda bişey mi en merkezi yer olan gazi caddesinde öylesine mükemmel bi budama yaptılar ki, insanın ormancı olası geliyor.. Öylesine kolay ki zira.. Hızarı rastgele vur çık..

gercek
gercek - 2 yıl Önce

elazig azi acik bi sehir oldugundan normaldir aks denen kam emici cebinden az harca devletin cektigi kablolar hala kulaniliyor bi zahmet yer alti yapmiyon kapali kablo var odan cek agaclar kisminda yok bas zami at parayi cebe simdide baslamislar gelip habersiz elektirik sayaclarni degisiyolar faturaya yansitoyolar kardes haber vermeden hayrdir saatimi degisiyon yok on yili dolmus dolmusta sokerken haber ver vermiyon faturya yansitma yok yansitoyon eski sayacimi birak niye goturuyon bana yansitigin bedelin mal benimdir hukumeti arkasina almislar vur vatandasin sirtina ozelestirme cok iyi devam ne olsa azi acik bi sehiriz sehir dusun alan firmanin sahibi sehir yoneticilerdinden daha cok sozu geciyor siyasete


SIRADAKİ HABER

banner137