Çaydaçıra Film ve Sanat Festivalinin Kapanış Galası Yapıldı

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Uluslararası Çaydaçıra Film Ve Sanat Festivalinin kapanış galası gerçekleştirildi.

Çaydaçıra Film ve Sanat Festivalinin Kapanış Galası Yapıldı

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Uluslararası Çaydaçıra Film ve Sanat Festivalinin Kapanış GalaNurettin Ardıçoğlu Konferans Salonunda yapıldı.

Kapanış programına AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demirbağ, sanatçılar ve vatandaşlar katıldı.

5 gün boyunca devam eden, oyuncu yönetmen ve yapımcılar, Elazığlılarla buluştuğu festivalin kapanış programında konuşan

Kültür Sanat Derneği Başkanı Serdar Kara Elazığ’ın 2023 yılında Kültür Başkenti olmasını temenni etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, festivale katılan sanatçıların Kültür elçileri olarak Elazığ’ın güzelliklerini Türkiye’ye aktaracaklarını inandığını söyledi.

Bilginoğlu, “Öncelikle şunu belirteyim Elazığ Belediyesi ve Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları adına alıyoruz. Çok değerli sanatçılarımızdan artık Elazığ için bir Kültür Elçisi olarak çalışacaklarını ve Elazığ’da gördükleri ve gerçekten inandıkları güzellikleri her yönüyle tüm ülkemize insanımıza aktaracaklar inşallah” diye konuştu.

Programda festivale destek verenlere de plaket takdim edildi. Medya grubumuzun plaketini çalışma arkadaşımız Şevhat Tarhan aldı.  

Festival hazırlanan film tanıtım gösterimi ile devam etti.

Festival kapsamında düzenlenen yarışmaya katılan 12 film içerisinden dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile program son buldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Nazif de Başkan Yrd tipi varmı
Nazif de Başkan Yrd tipi varmı - 2 yıl Önce

Allah aşkına belediye başkanını temsilen katılan Nazif Bilginoğlunda bürokrat tipi varmı? Eş Başkan baba Şerifoğlu olsun dedi adam başk Yrd oldu

SIRADAKİ HABER

banner137