Cemal Şimşek, SMMMO’ya Başkan Adayı Oldu

Meslekte Değişim Grubu Başkanı Cemal Şimşek,16 Haziran’da yapılacak olan Elazığ - Bingöl serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, Genel Kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Cemal Şimşek, SMMMO’ya Başkan Adayı Oldu

Elazığ -Bingöl Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, 16 Haziran tarihinde  olağan genel kurula gidiyor.

Meslekte Değişim Gurubu Başkanı Cemal Şimşek’te, yapılacak olan olağan genel kurulda Elazığ -Bingöl Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’na başkan adayı olduğunu açıkladı.

ŞİMŞEK: BİRLEŞTİRİCİ BİR ANLAYIŞLA BÜTÜN MESLEKTAŞLARIMIZI KUCAKLAYACAĞIZ

Başkan olması halinde ayrıştırıcı değiş, birleştirici olacaklarını söyleyen Cemal Şimşek, “16 Haziran’da yapılacak olan oda seçimlerinde bizler meslekte değişim grubu olarak oda yönetimine talibiz. Buradan tüm değerli meslek mensubu arkadaşlarımıza sizlerin aracılığıyla sevgi ve muhabbetlerimizi iletiyoruz. Değerli meslektaşlarımız; bizleri bu dönem destekleyip, yetki verirlerse odamızı ve camiamızı en iyi şekilde temsil edeceğimize ve hiçbir meslektaşımızı ötekileştirmeden odamız çatısı altında birleştireceğiz. Meslektaşlarımızın teveccühü ile hizmet için göreve geldiğimizde ayrıştırıcı değil, birleştirici bir anlayışla bütün meslektaşlarımızı kucaklayacağız” ifadelerini kullandı.

ŞİMŞEK: BİRÇOK YENİLİKLER YAPACAĞIMIZ İŞLER ARASINDA OLACAKTIR

Cemal Şimşek, “Elazığ Bingöl Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Hizmet Binasını nasıl yaparız? Veyua hazır yapılmış bir binayı satın alarak en kısa sürede binamızı faaliyete geçirmek ilk önceliğimiz olacaktır. Bunun için odamıza ait arsanın en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekir. Şayet satılması gerekiyorsa satışını sağlamak ve bundan elde edilecek gelirle oda binamızın, camiamızın tüm taleplerini cevap verebilecek şekilde yapılması ile birlikte eğitim ve konferans salonları sosyal aktivitelerin yapılacağı lokal staj eğitim merkez, kütüphane, internet kafe ve birçok yenilikler yapacağımız işler arasında olacaktır” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137