Hemşehrimiz Cemil Yatkın Elazığ’da yaptığı başarılı çalışmaların ardından 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde kurulan İnsan Kaynakları Ofisi’nde İdari İşler Yetkilisi görevine getirilmişti. Daha sonra Ankara Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında görevlendirilen Cemil Yatkın’ın, görev süresi 1 Ekim 2021 tarihinde tamamlandı.

Elazığ kamuoyu tarafından sevilen Cemil Yatkın görev süresinin tamamlanmasının ardından daha önceden yürütmüş oluduğu İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcılığı görevine geri döndü.

Güzel haberi Cemil Yatkın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

YATKIN: AZİZ ŞEHRE YOLCULUK VAKTİ

Cemil Yatkın yaptığı açıklamada, “2 yıllık Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ve Ankara Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığındaki görevlerimiz bugün itibariyle yüzümüzün akıyla bitti çok şükür. Gönlü güzel çalışma arkadaşlarım ve Ankara her şey için Teşekkürler. Aziz şehre yolculuk vakti” ifadelerine yer verdi.

CEMİL YATKIN KİMDİR?

1973 yılında Elazığ’da doğdu. 1996 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1996-1998 yılları arasında Elazığ’da ki çeşitli okullarda öğretmenlik yaptı. 1998-1999 yılları arasında Adıyaman Köy Hizmetlerinde Jeoloji Mühendisliği görevini yürüttü. 1999-2005 yılları arasında Elazığ Köy Hizmetleri Müdürlüğünde Jeoloji Mühendisi olarak görev yaptı. 2005-2009 yılları arasında İl Özel İdaresinde Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü görevinde bulundu. 2009 yılından itibaren de İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı görevini yürütmekte.