Cemiyet Başkanı Nafiz Koca Başkan Şahin Şerifoğulları’na Teşekkür Etti

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca, ahirete intikal eden gazetecilerin isimlerinin yaşatılması konusunda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan bulundukları talebin gerçekleşmesinin ardından Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Cemiyet Başkanı Nafiz Koca Başkan Şahin Şerifoğulları’na Teşekkür Etti

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca’nın 10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile yaptığı görüşmede Ahirete intikal eden gazetecilerin isimlerinin yaşatılması konusunda Cemiyet olarak isteklerini iletti.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları olumlu baktığı bu isteği belediye meclisine taşıyarak, Gazetecilerin isimleri Elazığ’daki çeşitli mahallerde ki barklara verildi.

KOCA: GÖSTERMİŞ OLDUKLARI BU VEFALI DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’a duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek, “Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti (EBMC) olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle her yıl bir etkinlik yaparken ne yazık ki yaşanan pandemi sürecinden dolayı bu yıl her hangi bir etkinlik yapamadık. Ancak gerek çalışan gazetecilerimiz gerekse dar-ı bekaya irtihal eden meslek büyüklerimizi anma ve onların adını ilelebet yaşatma adına Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’ndan bu meslektaşlarımızın isimlerinin şehrin muhtelif yerlerine verilmesi konusunda bir talepte bulunduk. Talebimizi yerinde bulan Sayın Belediye Başkanımız da büyük bir vefa örneği göstererek Elazığ Belediye Meclisi İsim Komisyonuna verdiğimiz talep dilekçemizi Şubat ayı oturumlarında meclis gündemine alarak meclis üyelerinin de verdikleri destekle meclisten geçirmek suretiyle bu meslek büyüklerimizin isimlerini şehrin muhtelif mahallelerindeki parklarda yaşatma kararı aldılar. Göstermiş oldukları bu vefalı davranışlarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları nezdinde Elazığ Belediye Meclisi İsim Komisyonuna ve Belediye Meclis üyelerimizin tümüne ayrı ayrı teşekkür eder, ahirete intikal eden tüm meslektaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet dileriz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yav he he
Yav he he - 3 yıl Önce

Elazığın tek sorunu buydu. Bunuda çözdünüz.

SIRADAKİ HABER

banner137