Cenaze Namazına Bakan Osman Aşkın Bak katılacak

Bugün meydana gelen trafik kazasında AK Parti Elazığ Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcıları Emrullah Ataş ve Siraç Bingöl'ün cenazesi saat 14:00’da Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilecek, ikindi namazına müteakip cenaze namazları kılınacak. Düzenlenen cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da cenaze törenine katılacak.

Cenaze Namazına Bakan Osman Aşkın Bak katılacak

Ankara’daki seçim çalışmalarının ardından Elazığ’a dönen ancak Malatya Darende civarında meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden AK Parti Elaızğ Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcıları 27 yaşındaki Siraç Bingöl ve  25 yaşındaki Emrullah Ataş’ın cenazeleri Malatya’dan Elazığ’a getirilecek.

Kazada hayatını kaybeden Emrullah Ataş ve Siraç Bingöl'ün cenazeleri saat 14:00’da Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilecek.

CENAZE NAMAZLAR İKİNDİ NAMAZINA MÜTEAKİP KILINACAK

Merhum Emrullah Ataş'ın cenaze namazı ikindi namazına müteakip Mehmet Bingöl Camiinde (Doğukent alt yol üzerinde) kılınacaktır.

Vefat eden merhum Siraç Bingöl 'ün naaşı ise memleketi Bingöl’e götürülecek.

CENAZE TÖRENİNE GENÇLİK VE SPOR BAKANI GELECEK

Düzenlenecek olan cenaze törenine Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da cenaze törenine katılacak.

Elazigsonhaber.com olarak merhum Siraç Bingöl ve Emrullah Ataş’a Allah’tan Rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2018, 13:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137