"Cengiz değerli bir mesai arkadaşımızdı"

Elazığ’a gelen TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, hayatını kaybeden Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Cengiz’in ailesi ve Tunceli iş dünyasına taziye ziyaretinde bulunmak üzere TOBB Yönetim Kurulu Üyelerine Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ve Ticaret Borsası Başkanı M.Ali Dumandağ ile birlikte Tunceli’ye gitti.

"Cengiz değerli bir mesai arkadaşımızdı"

Önceki gün hayatını kaybeden Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Cengiz’in ailesi ve Tunceli iş dünyasına taziye ziyaretinde bulunmak üzere özel uçakla Elazığ’a gelen TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyelerine Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ve Ticaret Borsası Başkanı M.Ali Dumandağ’da eşlik ederek askeri helikopter ile Tunceli’ye gittiler.

"CENGİZ DEĞERLİ BİR MESAİ ARKADAŞIMIZDI"

Akşamın ilerleyen saatlerinde özel uçakla Elazığ’a gelen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile TOBB Yönetim Kurulu Üyelerini havaalanında Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, Ticaret Borası Başkanı M.Ali Dumandağ, Şırnak TSO Başkanı Osman Geliş, Elazığ OSB Başkanı Suat Öztürk ile Elazığ TSO ve Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri karşıladı.

Başkan Alan ve Ticaret Borsası Başkanı Dumandağ, Şırnak TSO Başkanı Geliş ve Elazığ OSB Başkanı Öztürk de, TOBB heyetiyle birlikte askeri helikopter ile Tunceli’ye hareket ettiler. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve TOBB heyetini Tunceli dönüşü Elazığ’dan uğurlayan heyete Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da eşlik etti.

Başkan Alan, Tunceli TSO Başkanı Yusuf Cengiz ile birlikte TOBB çatısı altında ve çeşitli programlarda 4 yıldan beri birlikte çalıştıklarını ifade ederek, “Yusuf Cengiz abimiz çok mütevazi, alçak gönüllü, hoş sohbet bir kişi olarak camiamızda sevilen bir kişiydi. Bir süre önce kalp ameliyatı geçirdi ardından yoğun bakımda bulunduğu sürede beyin kanaması sonrasında vefat etti. TOBB Başkanımız ve heyet ile Tunceli’ye giderek aileye ve iş dünyasına başsağlığı mesajımızı ilettik. Bu vesile ile bir kez daha merhuma rahmet, ailesi ve Tunceli iş dünyasına başsağlığı diliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137