Çetinkaya Ailesi Hemşerilerini Yalnız Bırakmadı

22. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, hemşerilerini unutmadı ve kıyafet yardımını Kızılay’a teslim etti.

Çetinkaya Ailesi Hemşerilerini Yalnız Bırakmadı

22. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, Elazığlıların yaşadığı bu zor sürece destek olmak amacıyla kıyafet yardımında bulundu.

ÇETİN: 14 BİN KİŞİYE DAĞITILACAK

Necati Çetinkaya; depremin ardından yaraların hemen sarılması için her kesimin kollarını sıvadığını belirterek, “3 gün önce vuku bulan ve doğduğumuz bu şehirde, Elazığ’ımızda vuku bulan deprem felaketinden dolayı tüm değerli hemşehrilerime geçmiş olsun diyorum. O günden beri yüreğimiz kan ağladı. Elimizden geldiğince bu yaraları biran önce saracağız. Bütün devlet dün buradayız. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere hükümetin üyeleri ve sizde koordinasyon merkezinde sizde takip ettiniz. İçişleri Bakanı, Sağlık Bakanı ve Çevre ve Şehircilik bakanı ve bütün koordinasyon üyeleri 24 saat deprem felaketinin yaralarını sarmak üzere herkes seferber durumda. Bizler Çetinkaya Ailesi olarak bu toprakların çocukları olmamız nedeniyle Çetinkaya Şirketler gurubu olarak, Çetin Kaya Giyim Sanayi gurubu olarak hemen hemşehrilerimize karınca kararınca desteğimiz olsun diye bir kamyon yardım hazırladık. En elzem olan kışlık giyim dediler. Şu anda 14 bin 324 adet giyim eşyası geldi. Bu 14 bin kişiye dağıtılacak” dedi.

ÇETİN: 7-8 KAMYON TUR GELECEK

22. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, “Önümüzdeki pazartesi gününden itibaren giyim ve gıda ağırlıklı olarak 7-8 kamyon tur gelecek. Onları da arkadaşlarımız en iyi şekilde dağıtmak üzere hemşehrilerimize teslim edecek” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137