AK Parti, ekonominin nabzını tutmak için "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu" projesiyle, 81 ilde vatandaşın ekonomik beklentisi  ve taleplerini dinleyerek  çözüm önerileri  masaya yatırıyor. Projenin Elazığ ayağını gerçekleştirmek üzere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz Elazığ’a geldi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı Elazığ havalimanın da , Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ak Parti Milletvekili Tahir Öztürk, Ak Parti Milletvekili ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcı Metin Bulut, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve  kurum müdürleri ve STK temsilcileri karşıladı.

Elazığ’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımı ile başlayacak olan proje 4 ay sürecek. 81 ildeki anket çalışmalarıyla vatandaşın, "2019'a doğru Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu" başlığıyla düzenlenen toplantılarla da hem STK'lar hem meslek kuruluşları hem üniversiteler hem de teşkilatların görüşü alınacak.

Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Elazığ’ın sanayicileri ile ve iş adamları ile bir araya gelecek.  Görüş alışverişinde bulunacak.