Cevdet Yılmaz’dan Deprem Değerlendirmesi

Bingöl’de yaşanan depremin ardından bölgeye giden AK parti genel başkan yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla hükümetin alana inerek, tüm tedbirlerin alındığını söyledi.yılmaz,deprem riski olan bölgelerde kentsel dönüşüm gibi kırsal dönüşümede ihtiyaç olduğunu söyledi.

Cevdet Yılmaz’dan Deprem Değerlendirmesi

Pazar günü Bingöl’ün Karlıova ilçesinde meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremin ardından Devletin Zirvesi başta olmak üzere, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve milletvekilleri  bölgeye intikal ederek alandaki yerini almış ve gereken tüm çalışmalar anında başlamıştı.

YILMAZ: HÜKÜMETİMİZ ANINDA ALANDA İNDİ VE TEDBİRLERİ ALDI

Eski Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “İlk saatlerden itibaren Elazığ depreminde olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla hükümetin alandaydı ve gereken tüm tedbirlerle çalışmaları yaptık” diye söyledi.

YILMAZ: KENTSEL DÖNÜŞÜM GİBİ,KIRSAL DÖNÜŞÜME İHTİYAÇ VAR

Yılmaz, “Bingöl ve Karlıova merkezinde herhangi bir olumsuzluğun olmadı kırsal da meydana gelen kentsel dönüşüm gibi kırsal dönüşüme de ihtiyaç var tabi ki” diye kaydetti.

YILMAZ: BİNGÖL VE ELAZIĞ’A GEÇMİŞ OLSUN

Eski Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Elazığ’da ve Bingöl’de yaraların sarılmaya devam ettiğini belirten Yılmaz, her iki ile geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gakkoş
Gakkoş - 4 yıl Önce

Evet her zamanki gibi Elazığ medyası Cevdet Yılmaza mikrofonu uzatmış. Adam bakanlığı döneminde Elazığa yapılacak bütün yatırımları Bingöle kaydırdı. Şehir hastanesini bile Bingöle almaya çalıştı. Ama bizim yalaka medya yine bu adama mikrofon uzatmış. Nesyse geçmiş olsun Bingöl rabbim bidaha böyle afetler göstermesin.

Mehmet Eray
Mehmet Eray - 4 yıl Önce

Gakkom doğru söylüyor bakın kırsalda kentsel dönüşümden bahsetmiş. Bizdeki kentsel dönüşümler Bingöl kırsalına kayarsa şaşmayın. Mustafa Ataş ve Cevdet Yılmazın Elazığa verdiği siyasî zararı kimse vermemiştir. O yüzden bırakalım bunları hava alanında karşılamayı ve ÇEPİK çalmayı.

Nusret
Nusret - 4 yıl Önce

Kanal Fıratın Cevdet Yılmaz, Zülfü Demirbağ ve Harput Muhtarı Zülküf Demirpolat a olan bu parlatma gayretini anlamak mümkün değil

SAVAŞ
SAVAŞ - 4 yıl Önce

MEMLEKET KİMLERE KALDI .

Ali Eren
Ali Eren - 4 yıl Önce

hükümet epremin ilk anında elaziga da güzel şeyler yaptı ve depremin izlerinin taze oluşundan dolayı bu yardımlara devam ediliyor. Ancak bunun devamı gelmeyecektir. Çünkü bunun devamı şehrin ileri gelen milletvekillerine belediye başkanına vb bağlı. Bin gole çok daha güzel işler yapılacak kanaatindeyim çünkü cevdet beyleri var. Bizim milletvekilleri beetmezhükümetd

Faruk
Faruk - 4 yıl Önce

Bakanlığı Döneminde Sütaşı Bingöl'e Kalkınma Ajansını Malatya ya aldığı içinmi, Kanal Fırat her defasında Havalimanına koşup mikrofoon tutuyor. Birilerinin kişisel dostluğu olabilir ancak Cevdet Yılmaz Elazığ a dostluk pek göstermedi.

SIRADAKİ HABER

banner137