Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Yarın Elazığ’a Gelecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ’da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından yapılan konutları yerinde incelemek üzere yarın Elazığ’a gelecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Yarın Elazığ’a Gelecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ’da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından uzun bir süre Elazığ’da kalarak yapılan çalışmaları yerinde takip etmişti.

Koronavirüs salgınının Türkiye’de görülmesinin ardından bakan Kurum Elazığ’da ki çalışmaları telekonferans ile yapılan toplantılar ile takip etti.

Uzun bir sürenin ardından Bakan Kurum bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere yarın Elazığ’a gelecek.

Yarın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Başkanlığında Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Milletvekilleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla bir değerlendirme toplantısı düzenlenecek.

Toplantının ardından heyet yapılan çalışmaları yerinde inceleyecek.

Toplantı ve ziyaretlerin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2020, 14:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Karşıyakalı
Karşıyakalı - 4 yıl Önce

Bakanımız murat kurum elazığ için çok ama çok değerlidir depremden hemen sonra gecesini gündüzüne kattı son derece çalışkan, iyimser, dürüst, atılgan bir bakanımız var Allah razı olsun kimseyi darda bırakmadı sağolsun varolsun...

Kürşat
Kürşat - 4 yıl Önce

Şehrin imarinin içine edildi.Afad diye bir kurum yok,halka kapalı,Hak sahipliği belgesi ortada yok,1150*12=13800₺.kira yardımı yok,depremzedeler sürünüyor.Hala ağır hasarlı binalarda,kiralık ev bulamayıp ölümü göze almış oturanlar, boşaltılıp bazı eşyaları kalan,bunların da hırsızlar tarafından çalınan mağdur ve sefaletin insanları,hala halimiz ne olacak diyen onbinlerce insan.Ve bunu hiç göremeyen sorumluluk sahibi yöneticiler.Bunlar yokmuş gibi Işgın,badem şekeri, pasta dağıtıp medya meraklısı büyükler.İste Elazigimiz in konjonktürel halı pür melali.
Bakan arkadaş,merak ediyoruz, bunlardan haberdar mısınız? İşiniz zor.

SIRADAKİ HABER

banner137