CHP'de Bayramlaşma Töreni

CHP İl Başkanı Zeki Kaplan ve CHP Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, bayramın 2. gününde seçmenleri ile bir araya geldi. Bayramlaşma programında CHP Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol önemli değerlendirmelerde bulundu.

CHP'de Bayramlaşma Töreni

CHP Elazığ İl Teşkilatı bayramın 2. Gününde bayramlaşma töreni düzenleyerek, seçmenleri ile bir araya geldi.

KAPLAN: DİLEĞİMİZ ELAZIĞ’DA BİRDEN FAZLA MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK

Bayramlaşma töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Zeki Kaplan; “Elazığlı hemşerilerim malumunuz bugün Ramazan bayramının ikinci günü Ramazan bayramının ailemize, ilimize, ülkemize ve tüm insanlık alemine hayırlar getirmesini huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyoruz. Bu nedenle de önümüzdeki 24 Haziran’da da cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri olacağından, bu milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçiminin de yine ülkemize hayırlar getirmesini, hayırlı olmasını diliyor ve Elazığ’da birden fazla milletvekili çıkarması dileğiyle. Hepinizin Ramazan bayramını yeniden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

EROL: SİYASETTE HER ZAMAN SONUÇ ALMAK SANDIKTAN ÇIKMAK DEĞİLDİR

Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Gürsel Erol bir konuşma yaptı. Erol konuşmasına Elazığlıların bayramını kutlayarak başladı ve “Gerçekten Elazığ’a geldiğimiz günden bugüne kadar Elazığ’daki tüm yurttaşlarımızı tüm hemşerilerimizin bize gönlünü açtıklarını, oy versin vermesin herkesin bize sevgi ve saygıyla karşılamasından, dinlemesinden, ev sahipliği yapmasından duyduğum minneti ifade etmek isterim. Siyasette her zaman sonuç almak sandıktan çıkmak değildir. Siyasette sonuç almak her zaman seçilmek değildir. İnsanların gönlünde olmak, herkesin sizi sevmesi, sayması, size değer vermesi seçilmekten daha önemlidir. Çünkü unvanlar geçicidir, sıfatlar kalıcıdır” ifadelerini kullandı.  

EROL: YALNIZCA SEÇİLMEK İÇİN DEĞİL…

Milletvekili Adayı Gürsel Erol, “Bu kentte birçok insan milletvekilliği yaptı, belediye başkanlığı yaptı. Ülkemizde birçok insan milletvekilliği yaptı, belediye başkanlıkları görevi yaptı. Ama önemli olan bu görevleri bıraktığınız zaman aynı derece de insanlardan aynı itibarı görmek onların gönlünde taht kurmak. Elazığ siyasetinde böyle insanlar var geçmişte. Ali Rıza Septioğlu’ndan, Salim Hazardağlı’dan, Atilla Atilla’dan, Faik Öztürk’ten, Mehmet Aytuğ’dan bu isimler çoğaltılabilir. Bunlar hem siyaset adamı hem devlet adamı hem de gönül adamlarıydı bizim yolumuz onların yolu. Yalnızca seçilmek için değil devlet adamlığı ve gönül adamlığı siyasetini Elazığ siyasetine yerleştirmek için buradayız” dedi.

EROL: EMEĞE SAYGI DUYACAĞIZ

Konuşmasında Elazığlılara teşekkür eden Gürsel Erol, “Ayrıca bütün partilerin siyasi partilerimizin il başkanlarına milletvekili adaylarına ve mevcut milletvekillerimize de teşekkür ederim. Gerçekten bu kampanya nezaket kuralları içerisinde ara sıra istemediğimiz hoş karşılamadığımız tablolarla karşılaşsak da siyasettir bu tür şeylerin olması da doğaldır. Ama genel olarak nezaket kuralların da giden bir seçim kampanyası var. İnsanların birbirine hoş görüyle yaklaştığı. Çünkü herkes emek veriyor. Bütün aday arkadaşlarımızla sokaklardayız. Gece yarılarına kadar kampanyalar düzenliyoruz, kendimizi anlatıyoruz. Her partini adayının siyasete emeği var. Emeğe saygısızlık bizim ne siyasi düşüncemize nede anlayışımıza ters bir yaklaşımdır. Emeğe saygı duyacağız. Sizlerden isteğim diğer partilerin milletvekili adayları geldiğinde oy verip vermemek hiç önemli değil ama nezaket kurallarına mutlaka ev sahipliği yapın, mutlaka çay ikram edin, oturun sohbet edin konuşun misafirperverliğimizi onlara gösterelim. Yani onlara tepki vererek değil tam tersine misafirperverlik anlayışıyla davranarak onlara siyasetin nasıl olması gerektiği konusunda CHP’nin bu haklılığını iletmemiz de yarar görüyorum” ifadelerini kullandı.

 

EROL: İNSANLAR ARTIK ELAZIĞ’DA SİYASETİ SORGULUYOR

Milletvekili Adayı Erol, “Sokakları genel olarak gezdiğimizde seçim kampanyası süremiz içerisinde şunu gördük hem partimize hem de bize karşı bir ilginin olduğunu insanların artık Elazığ’da siyaseti sorguladıkları bir alternatif aradıkları yeni bir anlayışın, yeni bir yüzün, yeni bir söylemin, yeni bir yönetim anlayışa ihtiyaç duyduğu konusun da sokaklar tartışıyor, sokaklar bu nu sorguluyor ve sokaklar bunu kendi arasında değerlendiriyor. Bu bizim lehimize olan bir durum. Belki de 41 yıldır başarılamayan, 41 yıldır bu kentin siyasi kadersizi olarak tanımlanan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugüne kadar Elazığ’da milletvekili çıkaramamasının üzüntüsünü hep birlikte gidereceğiz. Ve 24 Haziran’da seçileceğiz hiçbir endişeniz, şüpheniz, kuşkunuz olmasın. 24 Haziran Cumhuriyet Halk Partisinin Elazığ da milletvekili çıkardığı tarih olarak Türk siyasi tarihine geçecek. Bu hepimizin başarısı olacak. Bu yalnızca ne benim ne il başkanımızın ne diğer aday arkadaşlarımızın ne örgütümüzün başarısı değil bize gönül veren bize destek veren bütün partililerimizin bütün seçmenlerimizin bütün hemşerilerimizin ortak değerleri ortak söylemleri ortak istekleri doğrultusunda bir başarı hikayesi oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

EROL: ZAFER BİZİM OLACAK

Partililerine seslenen Milletvekili Adayı Erol, “Umutsuzluğa asla kapılmayın umutsuzluğa asla düşmeyin zafer bizim olacak. Ve bizim milletvekilliğimiz Elâzığ’da asla karşıtlık ve gerilim üzerine olmayacak.  Biz çözüm odaklı siyasette rekabete hizmet endeksli rekabeti getireceğimiz kimsesizlerin kimsesi olmak için fakir fukaranın sahibi olmak için mağdurların sahibi olmak için bunlara sahip çıkmak için bir milletvekilliği yapacağız. Ve Elazığ halkına yakışır, partimize yakışır, insanlarımıza yakışır davranışlar göstererek sizleri parlamentoda en iyi temsil etmenin mücadelesini vereceğim. Belki de Türkiye de ilk defa bir başka ilin milletvekilinin bir başka ile gelip aday olup oradan seçilmiş bir milletvekili olarak gitmesi belki ilk olacak. Ben buraya Tunceli milletvekili olarak başı dik geldim. Hiç şüpheniz olmasın Ankara’ya Elazığ milletvekili olarak da başı dik gideceğim. Ve orada sizi başı dik temsil edeceğim. Ve bu başarı benim başarım değil bu başarı hepimizin başarısı ve hepimiz bu başarı da kendimize göre emek verdik, çalıştık katkı sunduk. Hep birlikte başaracağız hiç şüpheniz olmasın” dedi.

EROL: SADECE TÜRK BAYRAĞIYLA GELİN

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Gürsel Erol, “Yarın saat 16’da Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce Bey İstasyon meydanında mitinge gelecek. Orası bir partinin miting alanı olmayacak. Devleti temsil eden cumhurbaşkanı miting alanı olacak. Genel konsept sadece Türk bayrağı olacak. Yani oraya gelirken parti bayrağı getirmemenizi, oraya Türk bayrağıyla gelmenizi rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
??
?? - 6 yıl Önce

Allahan kurban siyaset adamısın valla

SIRADAKİ HABER

banner137