CHP Parti Meclisi Üyesi ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim bölgesi Elazığ’daki ziyaretlerini siyasi parti il başkanlıkları ile sürdürüyor.

Milletvekili Gürsel Erol, bu kapsamda İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

OR: MİLLET İTTİFAKINI GURURLANDIRAN BİR VEKİL

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, Milletvekili Erol’un Elazığlılar tarafından sevilen bir şahsiyet olduğunu ve buna vesile oldukları içinde memnun olduklarını söyleyerek, “Sayın vekilim gerçekten Elâzığ’da Elazığlılar tarafından sevilen, sayılan ve Elâzığ’da kabul gören bir vekil. Bizlerde buna İYİ Parti olarak vesile olduğumuz için gerçekten çok mutluyuz. Elazığ’ın sorunları ile ilgilenen, Elazığ’ın dertleri ile dertlenen, Elazığ’ın halkı tarafından benimsenen bir vekil. Millet ittifakını gururlandıran bir vekil” dedi.

EROL: SEÇİM KAMPANYAMIZI BİRLİKTE BAŞLATACAĞIZ

Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ın sorunlarını birlikte gündeme getireceklerini belirterek, “Yolu bundan sonra birlikte yürüyeceğiz. Nasıl birlikte yürüyeceğiz? Elazığ’ın sorunlarını birlikte gündeme getireceğiz. Artık seçim kampanyamızı birlikte başlatacağız. Kapı kapı gezeceğiz, sorunları anlatacağız, sorunlara çözüm üreteceğiz. Bunu yalnızca CHP’den seçilmiş milletvekili olarak ben yapmayacağım. Millet İttifakının seçilmiş il başkanları olarak bu sürece dahil olacak yeni partilerin il başkanları olarak bu kentin sorunlarının gündeme getirilmesi ve çözümlerinin yapılması ile ilgili hepimiz kader ortaklığı yapacağız” dedi.

EROL: ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

Milletvekili Erol, Elazığ’da 24 Ocak’tan sonraki süreç yönetiminin şehri depremden daha fazla kaosa soktuğunu kaydederek, “Esas sorun ne zaman başlayacak? Esas sorun tapular verildikten sonra, insanlar evine yerleştikten sonra, insanlar oturduğu kendi mülkiyetler kesildikten ödemeler yapıldıktan sonra başlayacak. Elazığ’da 20 bin konut yapılacak bu süreçle ilgili. Ortalama her evden bin lira para kesilecek. Bu ne demek, her ay 20 trilyon, senede 240 trilyon. Yani 240 trilyon para Elazığ’a gelmeden Ankara’da herkesin maaşından kesilecek. Bu ne demek? Elazığ esnafı artık bu 240 trilyon paradan yararlanamayacak. 240 trilyon gelir Elazığ’dan her yıl düşecek. Bunun yerine yeni gelir yaratamadığın zaman işsizlik büyüyecek, geçim sıkıntısı başlayacak, insanların çaresizliği başlayacak. Bunun için bizim siyaseti farklı bir bakış açısı ile günlük kavgalarla, günlük sorunlarla değil bu kentin sorunlarına akıl, mantık, bilim, ilim neyi gerektiriyorsa gönül birlikteliği oluşturarak çözüm üreteceğiz. Yerel anlamda vatandaşı ne kadar çok ilgilendiren konular varsa bunları gündeme getirirken Millet İttifakının milletvekili ve il başkanları olarak dile getireceğiz” diye kaydetti.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un bir sonraki durağı, Saadet Partisi İl Başkanlığı oldu. Erol, İl Başkanı Abdullah Akın ve teşkilat mensupları tarafından karşılandı.

AKIN: MİLLETİMİZİ BİLİNÇLENDİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, “CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a ve MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Mehmet Özeren beylere ziyaretleri dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Gerçekleştirilen bu dostluk ziyareti ülke insanımızı birbirine kırdırmak isteyen bir avuç bozguncuya umarım çok iyi bir ders olur. Dünya genelinde çok süratli bir şekilde gelişmeler meydana gelmektedir. Bu gelişmelere baktığımızda genel olarak tarihin her döneminde oynanan oyunlar olduğunu görüyoruz. Bu oyun, yok edilmek istenen ülkeyi önce borca, faize, zamma esir ederek o yıpranan ülkeyi savaşın içerisine çekerek parçalama hedefidir. Dış güçler dün oynadıkları aynı oyunu bugün de oynamaktadırlar. Bizler Saadet Partisi olarak milletimizin bu oyuna gelmemesi için çalışacağız. Bugün ülkemizin altı önemli meselesi vardır. Bu meselelerin en önemlisi ekonomidir. Asgari ücretle çalışan insanlarımız geçim sıkıntısı yaşamaktadırlar. İnsanlarımız ekonomik sıkıntıyı iliklerine kadar his etmiş durumdadırlar. 18 yıldan bu yana iktidarda olan Ak Parti bu sınavda başarısız olmuştur. Milletimiz artık bu gerçeği görmüştür. Bu gerçeği gören halkımız artık yönünü hakka ve hakikate çevirmiştir. Milletimizin bu gerçeği bulamaması için çeşitli yollar ortaya çıkarmaya başlamışlardır. Milletimizin bu tali yollara teveccüh göstermemesi için milletimizi bilinçlendirmeye çalışacağız” dedi.

Milletvekili Erol daha sonra DEVA Partisini ziyaret ederek DEVA Partisi İl Başkanı Murat Dağhan ve İl yönetimi ile istişarelerde bulunudu.