Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Fırat Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı ziyaret etti.

KAPLAN: ELAZIĞ’A BÜYÜK BİR KATKI SAĞLAYACAKTIR

CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın deneyimiyle üniversiteye büyük hizmetler yapacağından emin olduklarını belirterek, “Kendisinin engin deneyimlerinden hem toplum olarak bizler hem üniversitemize büyük hizmetler vereceğinden eminiz. Bu yüzden bu göreve gelişi CHP olarak bizde memnuniyet yaratmıştır. Umuyoruz ve diliyoruz ki bundan sonraki süreçte hem kendi öğrencilerine, üniversite camiasına hem de Elazığ’a büyük bir katkı sağlayacaktır. Özellikle AR-GE projelerinde ve diğer dallarda büyük yararı olacağını umuyorum. Çünkü kendisi büyük bir profesör. Bu nedenle yeni görevinin kendisine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

GÖKTAŞ: BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş da, CHP İl Başkanı Zeki Kaplan’a teşekkür ederek, “Bu makamlar bir bayrak yarışıdır. Devletimiz bu makama şimdilik bizi görevlendirdi. Bizim amacımız Elazığ’da geçmişte çalışan, 30 yıl hizmet eden bir bilim insanı olarak üniversitemizi şehrimize, ülkemize hizmet yarışında bir katkı sunması için rektör olarak elimizden geleni yapacağız. Bizim görevimiz bu. Hakikatten bu Covit-19 sürecinde hastanemiz Pandemi Hastanesi olmamasına rağmen hocalarımız elinden gelen bütün gayreti ile hizmeti sürdürüyor. Ben hastanemizde çalışan özellikle pandemi servisinde çalışan bütün hocalarımıza teşekkür ediyorum. Onların katkıları büyük. Elâzığ’da ki hastalarımızın sağlığını düşünüyorlar ve gece gündüz demeden çalışıyorlar. Ben başkanımızın şahsında şunu söylemek isterim. Biz üniversite olarak hem siyasi parti temsilcilerimizle hem de ilimizdeki diğer STK’larla sürekli birlikte çalışacağız. Ayırma gibi lüksümüz yok. Muhakkak üniversitemizin sorunlarını çözerken, şehrimize katkı sunarken hep STK’larımızla birlikte, bu ülke hepimizin ülkesi, bu ülkede hepimiz yaşıyoruz. Ne yapabilirsek elimizden geleni yapacağız” açıklamalarında bulundu.