CHP Heyeti Elazığ’da Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Elazığ’da bir dizi ziyarette bulunan Cumhuriyet Halk Partisi heyeti Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesi ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Elazığ Şubesi'ni ziyaret ettiler.

CHP Heyeti Elazığ’da Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran’dan oluşan heyet Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesini ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ni ziyaret gerçekleştirdiler.

Heyet ilk ziyaretine Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesi ile başladı.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, Türkiye Muharip Gazi Derneği Elazığ Şubesini ziyaret ederek gazilerle buluştu.

Gazilerin dernek olarak İstanbul’u gezme talebinde bulunması üzerine CHP’li Erolda  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu arayarak gazilerin İstanbul’u gezmeleri noktasında kendilerini yardımcı olması talebinde bulundu. İmamoğlu ise ‘gazilerimizi İstanbul’da ağırlamaktan onur duyarız” diyerek gazileri İstanbul’a davet etti.

“İMAMOĞLU, ELAZIĞLI GAZİLERİ İSTANBUL’DA AĞIRLAYACAK”

Gazilerin İstanbul gezisi talepleri sonrasından başkan İmamoğlu’nu arayan CHP’li Gürsel Erol, “Sayın Başkan, Gazilerimize moral olması amacıyla derneğimizle bir İstanbul gezisi planlıyoruz, sizin ev sahipliğiniz de bizleri ayrıca memnun eder” diyerek talepte bulunması üzerine İBB Başkanı  Ekrem İmamoğlu, “ Gazilerimizi güzel İstanbul’umuz da ağırlayıp kentimizi gezdirmekten büyük bir memnuniyet duyarım. Gazilerimiz başımız tacıdır” diyerek Elazığlı gazileri İstanbul’a davet etti.

Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Namık  Bulut, taleplerinin kabul edilmesinden dolayı Milletvekili Gürsel Erol ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.

Elazığ’da gezilerini sürdüren heyet daha sonra Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Elazığ Şubesini ziyaret etti.

TAPAN: SİZLERE MİNNET BORCU OLDUĞUNU BELİRTMEK

Ziyarette konuşma yapan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Elazığ Başkanı Özer Tapan, “İlimize, Elazığ’a ve derneğimize hoş geldiniz. Teşrif etmeniz başta ben olmak üzere tüm üye arkadaşlarımın sizlere minnet borcu olduğunu belirtmek isterim. Ayrıca bizler için, emekli ve görevde olan Astsubaylar için yapmış olduğunuz faaliyetleri yakinen takip etmekteyiz. Bunun için size minnet borcu duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

EROL: SORUNLARIN ÜZERİNE GİDECEĞİZ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da, “İfadelerinizden dolayı teşekkür ederiz. Elazığ’la ilgili yeni bir süreç başlattık biz. Sayın genel başkanımızın bilgisi doğrultusunda Elazığ’da meslek gruplarının sorunlarıyla ilgili komisyon üyesi arkadaşlarımız Elazığ’a gelip, ilgili sivil toplum örgütleriyle görüşüp sorunların tespitinden sonra bunu hem Plan ve Bütçe Komisyonu’na hem ilgili komisyonların bütçe görüşmelerinde, komisyon görüşmelerinde ve genel kurulda gündeme getirerek sahiplenme duygusuyla bu sorunların üzerine giderek çözüm arayışlarımızı kamuoyuyla ve sizinle paylaşacağız” şeklinde konuştu.

BAKAN: ASTSUBAYIN SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN MECLİSTE MÜCADELE EDİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, “Elazığ’da gazilerimizi ziyaret ettik, şimdi buraya geldik. Ülkenin çok önemli sorunları var, yakıcı sorunları var. Derinleşen bir yoksulluk var Türkiye’de, çiftçinin, emeklinin her kesimin sorunu var. Her kesimin kendi sorunu kendisi için yakıcı. Bu demek değil ki ülkenin sorunlarını çözerken Astsubayların sorunlarını ihmal edelim. Astsubayın sorunu da Astsubay için çok yakıcı. Dolayısıyla hem ülkenin sorunlarıyla mücadele ediyoruz hem dönüyoruz; görevdeki ve emekli olmuş Astsubayların, Uzman Çavuş’larımızın, Polis’lerimizin, emekli Binbaşılarımızın dünyada görev zorluğu en yüksek mesleğin bir emirle şehadete koşan, bir üniforması, kefeni olan Astsubayın sorununun çözümü için mecliste mücadele ediyoruz 7 yıldır” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137