Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı, Elazığ, Bingöl Tunceli Tabipler Odası’nı ziyaret etti.

CHP heyetini ağırlayan Elazığ, Bingöl, Tunceli Tabipler Odası Başkanı Op. Dr. Özcan Uçar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin desteklerini sürekli üzerlerinde hissettiklerini söyledi.

UÇAR: HER ZAMAN DESTEKLERİ BİZİM YANIMIZDA

Op. Dr. Özcan Uçar, “Son günlerde sağlık camiasının, doktorların ve sağlık personellerinin uğradığı baskılar, yıldırmalar ve pandemi sürecinde yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle bize destek ziyaretinde bulunan CHP İl Başkanı Zeki Kaplan’ın nezdinde tüm CHP’lilere teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki her zaman destekleri bizim yanımızda. Geldikleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

KAPLAN: SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN BÜYÜK SORUNLARININ OLDUĞUNU BİLİYORUZ

CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, sağlık çalışanlarının sıkıntılarının arttığını kaydederek, “Bu kişisel bir ziyaret değil. Son günlerde ülkemizde tabipler odası üzerinde oynanan karanlık senaryonun, doktorlarımızı odalarını küçülterek yönetme çabasında olan iktidarın bu çabasından vazgeçmesini ve doktorlarımızın da bundan sonraki süreçte de doktorlarımızın asla yalnız olmadığını, onlara destek amacı ile yanlarında olduğumuzu belirtmek üzere kendilerine nezaket ziyaretinde bulunduk. Nazik kabullerinden dolayı tüm tabip arkadaşlarımızı Özcan beyin nezdinde kutluyorum. Doktorlarımız gerçekten özellikle bu koronavirüs sürecinde kimsenin ailesi ile görüşmeme durumu olduğu süreçte doktorlarımız gecesini gündüzüne katarak hastanelerde yattılar. Kimi doktorlarımız koronavirüs nedeni ile hayatını kaybetti.  Sağlık çalışanlarımızın büyük sorunlarının olduğunu biliyoruz” diye kaydetti.