Sandıkta yapılan hilelerin ortaya çıkmasının ardından YSK İstanbul’daki seçimleri iptal etmiş ve yeniden seçim yapılmasına karar vermişti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatası iptal edilen Ekrem İmamoğlu için CHP bağış kampanyası başlattı.

Kampanyaya bir destekte CHP Elazığ İl Teşkilatından geldi.

CHP Elazığ İl Teşkilatı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına bağışta bulundu.

KAPLAN: EKREM İMAMOĞLU’NA VE KAMPANYASINA KATKIDA BULUNMAK ÜZERE TOPLANMIŞ BULUNUYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, “Bugün Türkiye’nin demokrasinin güçlenmesi için ve ihlal edilen insan haklarının iadesi için, hakkı yenilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hakkının iadesi için rakibinin devletten almış olduğu kudret ve imkanlar karşısında mağdur ve mahcup olmaması için Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşları olarak ve halktan bir birey olarak bugün Ekrem İmamoğlu’na ve kampanyasına katkıda bulunmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Herkes kendi imkanları dahilinde karınca kararınca Ekrem İmamoğlu’nun kampanyasına destek amacıyla demokrasinin güçlenmesi hukukun ve adaletin sağlanması için toplanarak cebindeki üç kuruş paranın demokrasiye yarar getireceği gerekçesiyle Ekrem İmamoğlu’nun kampanyasına destek vermiştir. Kadınlarımız mutfağından Pazar parasını keserek bugün Türkiye’nin her tarafında Ekrem İmamoğlu’nun kampanyasına destek vermişlerdir. Bunun hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerinde bulundu.