Ramazan ayı münasebetiyle CHP aşsız ev kalmasın diyerek ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolisi Hazırladı.

CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, “Bugün önemli bir gün. Jandarma teşkilatının kuruluşunun 178.yılının kutlamalarına bugün saat 09:00’da öğretmen evinin önündeki kutlamalara katıldık. Ulusumuza ve jandarma teşkilatımıza bu onurlu günleri hayırlı olsun dileklerimle başlamak istiyorum. Bundan sonra ülkemizde huzur ve refahın sağlanmasında şimdiye kadar önemli katkıları olan jandarma teşkilatımızın mal, can ve namusumuzu sağlaması hususunda ellerinden gelen çabayı sağlayacaklarından asla kuşkumuz yoktur. Bu önemli günde jandarma teşkilatımızı gönülden kutluyorum ”dedi.

Başkan Kaplan, “Bugün burada toplanmamızın sebeplerinden biride malum mübarek ramazan ayı münasebetiyle diğer kurumlarda da olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Örgütü olarak bizde farklı kanallarda elde etmiş olduğumuz yardımları bir araya toplayarak ve bugünde İstanbul Beşiktaş Belediye başkanımız Sayın Murat Haznedar Bey’in İl örgütümüze intikal ettiği yardım kolilerimizi teslim aldık. Bugünden itibaren de Elazığ’daki yoksul ailelere vermek üzere depolarımıza aktardık. Depolarımızda tarafımıza intikal eden, örgütümüzün tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. Yeterli kolilerimiz mevcuttur. İlçe teşkilatlarımıza da koli göndermeye çalışacağız. Bu Ramazanda huzurlu, mutlu ve rahat bir şekilde atlatma fırsatımız olacak. Hayırlı olsun. Şimdiden bayramımızın tüm ülkemizin ve insanlarımızın Elazığlı vatandaşlarımızın ramazan bayramını bu bayramdan itibaren samimiyetle kutluyoru.” diye konuştu.

Ulusumuzun genelinde huzur olmasını temenni eden CHP İl Başkanı Zeki Kaplan,” Ülkemizin bir diğer ülke vatandaşları ile aralarında bire husumetin olmamasını istiyoruz. Referandumdan sonra Türkiye de huzur ve güvenin geleceği söylentilerinin gerçekleşmesini istiyoruz. Ekonomimizin düzelmesini istiyoruz. Bundan sonra refah ve huzur içerisinde yaşamayı temenni ediyorum”diye ifade etti.