CHP Milletvekili Erol’un Durağı, İYİ Parti ve Saadet Partisi Oldu

Mazbatasını alan CHP Milletvekili Gürsel Erol’un Elazğ adliyesinden sonraki durağı, İYİ Parti ve Saadet Partisi oldu.

CHP Milletvekili Erol’un Durağı, İYİ Parti ve Saadet Partisi Oldu

24 Haziran seçiminde Elazığ’da Milletvekili seçilen Gürsel Erol, Elazığ Adliyesinde Mazbatasını aldı. Daha sonra Gürsel Erol İYİ Parti ve Saadet Partisi’ni ziyaret etti.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un ilk durağı İYİ parti oldu.

OKAY: KENDİLERİNİ TEBRİK EDİYORUZ

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Nurettin Okay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’ 24 Haziran seçimlerinde ilimizde Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili seçilen Sayın Gürsel Erol beyefendiye partimizi ziyaretinden dolayı hoş geldin diyoruz. Elazığ ilimize, vatanımıza, milletimize hayırlı hizmetler nasip etmeyi rabbim kendilerine inşallah nasip eder. Bizlerde kendilerini tebrik ediyoruz. Hayırlı olsun diyoruz’’ ifadelerini kullandı.

EROL: DEVAM EDEN BİR İTTİFAKIMIZ VAR

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’da, bundan sonraki sürece değinerek, “24 Haziran seçim sonuçları biz Elazığ bürokrasisini ve siyasi partileri ziyaret ederken bugünde İYİ Partiyi ziyarete geldik. Tabi bizim sizinle 24 Haziranda devam eden her ne kadar genel merkezimiz açıklamış olsa da devam eden bir ittifakımız var. Bu başarı sadece Cumhuriyet Halk Partisinin değil aynı zamanda ittifakın başarısı olarak görüyorum. Bu anlamda emeği geçen katkısı desteği olan bütün dostlarımıza hepinize teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğin devamından yanayım ben önümüzdeki yerel seçimlerde de yine bu ittifakın devam ederek Elazığ’ın yerel seçimlerde bir başarı hikayesi oluşturması bir yeni alternatif oluşturması için birlikte hareket edebileceğimiz zeminlerin hazırlanması lazım çünkü Elazığ’ın siyasette ideolojik ayrışma ideolojik kavgayla bir tercih yapılmasının doğru olmadığına, hizmet endeksli vatandaşın içinden gelen, vatandaşın sorunlarını bilen kentin sorunlarını bilen ve bu sorunlar karşısında çözümler üretecek bir yaklaşımın daha doğru olacağı düşüncesindeyim” şeklinde konuştu.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un bir diğer durağı ise Saadet partisi oldu.

Erol, Saadet partisine giderken yolda karşılaştığı vatandaşlarla da hasbihal etmeyi ihmal etmedi.

KODAT: BU ÜLKE HEPİMİZİNDİR

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Kodat, ‘’ tabi bir seçim geçirdik seçim sonuçları itibariyle Sayın Milletvekilimiz tekrar Milletvekili olarak görev almışlardır. Kendilerini kutluyorum, hayırlı olsun diyorum. Temennimiz şudur ki ilimiz için olsun ülkemiz için olsun mevcut sorunları tespit etmek bu sorunları olumlu bir düşünce ile olumlu bir muhalefet yöntemi ile sorunları dile getirmek ve bu sorunları çözümü için önerilerde bulunmak düşüncemiz temennimiz budur inşallah sizde bunlar üzeri hareket edeceksiniz bunu da biliyoruz. Bu ülke hepimizindir; ülkede olan sıkıntılar hepimizi ilgilendirir. Eğer bu ülkemizi bir gemi olarak kabul edersek bu gemi batarsa hep birlikte batarız, hep birlikte sıkıntı yaşarız. Dolayısıyla inanıyorum ki sizlerde düşünceniz bu gemiyi batırmamak için elinizden gelen gayreti göstereceksiniz. Biz bu inanıştayız. İnşallah diyoruz bir muhalefet milletvekili edasında değil bir iktidar partisi milletvekili şeklinde çalışarak gerek ilimiz için gerek kendi iliniz için, bölgemiz için, ülkemiz için elinizden gelen gayreti göstereceğinize inanıyoruz. Ben tekrardan hoş geldiniz diyorum. Tebrik ediyorum. Allah hayırlı etsin’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2018, 19:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Melih
Melih - 6 yıl Önce

Seçime İl Teşkilatı, bazı ilçe teşkilatı ve Gençlik teşkilatı Başkanları olmadan giden az sayıda teşkilat çalışanın gayreti ile girdiği ilk seçimde 8 ayda bu kadar oy alması başarı sayılır İyi Parti için

SIRADAKİ HABER

banner137