İncelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a CHP Milletvekilleri Yunur Emre,Erkan Aydın, Alpay Antman beraberinde CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz ve CHP Elazığ İl Başkan Yardımcısı Ali Hikmet Çınar medya grubumuzu ziyaret etti.

CHP Milletvekilleri, Medya gurubumuzu gezerek bilgi aldı.

CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre, Kanal Fırat’ın bölgede takip edilen bir kanal olduğunu belirterek, güçlü bir teknolojik alt yapısının olduğuna dikkat çekti.

MİLLETVEKİLİ EMRE: YURTTAŞLARIMIZIN KARŞI KARŞIYA BULUNDUĞU MESELELERİ YERİNDE GÖRMEK AMACIYLA GELDİK

CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre, “Gerçekten kanal fırat bölgede çok izlenen takip edilen bir kanal bizlerde daha önce bunu duymuştuk. Ayrıca çok güçlü bir teknolojik altyapısının da olduğunu buraya gelip gördük. Tabi biz Elazığ 30 milletvekili arkadaşımızla birlikte geldik. Elazığ Milletvekilimiz Gürsel Erol, arkadaşımız bu konuda sağ olsun öncülük yaptı. Genel başkanımızda bizleri görevlendirdi. Elazığ’da yurttaşlarımızın karşı karşıya bulunduğu meseleleri yerinde görmek amacıyla geldik. Başta geçen yıl yaşadığımız acı deprem sonuçlarını görmek ve karşı karşıya kaldığımız durumu incelemek için geldik.

Anadolu’da biliyordum yerel kanalların gücünü etkisini ancak burada Kanal Fırat televizyonunun kullandığı teknolojik alt yapının çok iyi düzeyde olduğunu gördüm. Stüdyolarının çok iyi düzeyde olduğunu gördüm. İstanbul’da önemli bir televizyon kanalının stüdyosuna gittiğinizde gördüğünüz manzaradan hiçte geride olmadığını gördüm. Bu bakımdan da çok büyük bir memnuniyet duydum.” dedi.