CHP İl teşkilatı bayramlaşma programı düzenledi.

CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan, “Tüm Elazığlı yurttaşlarımızın, Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan tüm yurttaşlarımızın ve dünya İslam âleminin bu Ramazan bayramını kutluyor ve saygı ve sevgilerimi iletiyorum ”dedi.

“Ülkemiz üzerinde oynanan faşist oyunları bozmak için yürüyoruz”

Adalet yürüyüşüne dikkat çeken Başkan Kaplan, ”Malumunuz bir Ramazan Bayramı arifesinde Cumhuriyet Halk partisi genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu dahil olmak üzere ülkemiz üzerinde oynanan faşist oyunları bozmak amacıyla adalet için, hürriyet için, demokrasi için Ankara’dan İstanbul’a bu ramazan orucu içerisinde bir yürüyüş başlatmışlardır. Elazığ Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü olarak bizde bu yürüyüşe canı gönülden katılıp destek veriyoruz. Bu nedenle bu ve bundan sonraki bayramların ülkemize huzur getirmesi dileğiyle tüm yurttaşlarımızın bayramlarını tekrar kutluyorum ”diye konuştu.

“Bağımsız, laik, hürriyetine sahip, demokrasisine sahip birer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olacağız”

Bağımsız, laik, hürriyetine sahip, demokrasisine sahip birer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak yetişmemizi öneren CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan, “Dinimizi geleneklerimizi, törelerimizi ve özgürce yaşama umudu ile tekrar bayramınızı kutluyorum saygı ve sevgilerimi sunuyorum ”dedi.

Bu haberin tüm telif hakları www.elazigsonhaber.com internet sitesine aittir. Paylaşım yapılırken kaynak belirtilmesi gerekmektedir!