CHP’de Kongre Süreci

Avukat Bülent Seçkin Düztaş, Ocak ayında yapılacak CHP İl Başkanlığı seçiminde aday olduğunu açıkladı. Düztaş, hedeflerinin partilerini Elazığ’da en iyi yerlere taşımak olduğunu söyledi.

CHP’de Kongre Süreci

21 Aralık tarihinde merkez ilçe; Ocak ayı içerisinde de il başkanlığı seçimlerini gerçekleştirecek olan CHP Elazığ teşkilatında, başkanlık yarışı için adaylar açıklanmaya devam ediyor.

Avukat Bülent Seçkin Düztaş İl Başkanlığına; Sabri Durmuş ise Merkez İlçe Başkanlığına aday olduklarını açıkladılar.

DÜZTAŞ: BU SÜRECE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GİRMEYİ PLANLAMAKTAYIZ  

CHP İl Başkan adayı Avukat Bülent Seçkin Düztaş, Türkiye’nin ekonomik ve sosyal olarak bazı kırılmalar yaşadığını ifade ederek başladı sözlerine “Bilindiği gibi ülkemizde gerek ekonomik gerek sosyal olarak bazı kırılmaların yaşandığı ve yaşanacağı bir döneme girmekteyiz bu süreçte bizler CHP olarak ülke genelinde önce mahallerden başlayarak devamında İlçe ve İl kongrelerini yaparak sonrasında merkez kongremizi Nisan 2020 ‘de tamamlayarak bu sürece güçlü bir şekilde girmeyi planlamaktayız” diyerek devam etti. 

DÜZTAŞ:  ADAYLIĞIMIZI BUGÜN HUZURLARINIZDA AÇIKLIYORUZ

Düztaş, “Bu doğrultuda değerli dostumuz ve partilimiz Sayın Sabri Durmuş ile birlikte Merkez İlçede İlçe Başkalığına Sabri Bey İl Başkanlığına ‘da ben (Avukat Bülent Seçkin Düztaş) adaylığımızı bugün huzurlarınızda açıklıyoruz bahsettiğimiz gibi siyaseten ülkemizin büyük gelişmelere gebe bir durumda olduğunu Elazığ’da da CHP olarak en iyi yerlerde partimizi taşımak için mevcut yöneticiler önceki yöneticiler tüm partililerimiz ve parti büyüklerimizin desteğini alarak bu süreci en iyi şekilde geçireceğimizi umarak bu yola girdik” ifadelerini kaydetti. 

KAPLAN: PARTİMİZİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAYI ARZU EDİYORUZ

CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan’da, “Bu bir rövanş değil bu bir yarıştır. Partimiz için güzel bir geleceğin olacağına inanıyorum. Başka adaylarında çıkarak partimizi kol kola omuz omuza vererek partimizi en üst seviyeye çıkarmayı arzu ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2019, 19:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137